ΕΠΣ Θράκης: Η μάχη της τρίτης θέσης που οδηγεί στην άνοδο από την Β’ στην Α’ Κατηγορία

 

Ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης την Κυριακή το απόγευμα και μοναδική εκκρεμότητα μετά και την άνοδο του ΠΑΟΚ Κομοτηνής παραμένει αυτή της τρίτης θέσης όπου Βιστωνίδα Κοπτερού και Κομψάτος Πολυάνθου θα μονομαχήσουν για την θέση αυτή.

Αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής έχει 61 βαθμούς και παρά την ήττα του 6-0 από την πρωτοπόρο Μεσσούνη είναι εξασφαλισμένος αφού έχει την ισοβαθμία με τον Πολύανθο αφού το κέρδισε 1-0 και έφερε 0-0 εκτός έδρας. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Κοπτερό με 60 βαθμούς και μόνο με θαύμα θα την χάσει, αφού μόνο με ήττα από τις αδύναμες Ελπίδες Κομοτηνής και νίκη του Κομψάτου Πολυάνθου επί της ΑΕ Κομοτηνής θα ανατραπεί η κατάσταση. Οι δυο ομάδες έχουν από μια νίκη στις έδρες τους, 2-1 ο Πολύανθος και 1-0 το Κοπτερό, αλλά η Βιστωνίδα έχει το πλεονέκτημα αφού έχει κατά πολύ καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Ωστόσο και πέρυσι είχε πάρει την άνοδο αλλά επέλεξε να μην συνεχίσει στην μεγαλύτερη κατηγορία οπότε και φέτος φήμες φέρνουν την ομάδα να παραμένει πάλι σε αυτή την κατηγορία με τις επιλαχούσες ομάδες από κάτω όπως ο Πολύανθος, Παγούρια ακόμα και ο Πανθρακικός να καραδοκούν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
ΠΑΟΚ Κομοτηνής (61 βαθμοί):  Παγούρια (εντός)

Βιστωνίδα Κοπτερού (60 βαθμοί):  Ελπίδες Κομοτηνής (εκτός)
——————————–————–
Κομψάτος Πολυάνθου (58 βαθμοί):  ΑΕ Κομοτηνής (εκτός)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ