Επιβεβαιώνει ο Μίχαλ Πρόμπιερζ την επαφή για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ξάνθης

 

Η συμφωνία με τον προπονητή που θα έχει το δύσκολο έργο να αντικαταστήσει τον απόλυτα επιτυχημένο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι σε πρώτο πλάνο για την Ξάνθη, από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε και τυπικά η σεζόν 2016-17 με την τελευταία προπόνηση την περασμένη Πέμπτη.

Οι Θρακιώτες έχουν ήδη προβεί σε διεργασίες και σε αρκετά ραντεβού με υποψήφιους, ωστόσο στάθηκαν άτυχοι, αφού η πρώτη τους επιλογή (βλ. Εντι Ιορντανέσκου) επέλεξε να παραμείνει στη Ρουμανία, καθώς έδωσε προτεραιότητα στην οικογένεια του. Ενας από τους επόμενους στόχους της σχετικής λίστας που έχουν καταρτίσει από κοινού οι Χρήστος Πανόπουλος και Γιάννης Παπαδημητρίου είναι και ο άλλοτε τεχνικός του Αρη και νυν της Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ στην Πολωνία Μίχαλ Πρόμπιερζ.

Σε επικοινωνία με το metrosport, ο Πολωνός προπονητής παραδέχθηκε πως έχει γίνει μια επαφή με την Ξάνθη, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δίνει απόλυτη προτεραιότητα στη Γιαγκελόνια. «Η ομάδα μου δίνει αυτό το διάστημα ορισμένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της ιστορίας της και δεν μπορώ να σκεφτώ οτιδήποτε άλλο» ανέφερε αρχικά, για να προσθέσει εν συνεχεία: «Ασφαλώς και με τιμά το ενδιαφέρον της Ξάνθης, είναι μια εξαιρετικά οργανωμένη ομάδα, η οποία διακρίνεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Οι όποιες εξελίξεις, όμως, θα έρθουν μετά το τέλος του πολωνικού Πρωταθλήματος».

Το πρόβλημα για την Ξάνθη είναι ότι για τον συγκεκριμένο προπονητή, σύμφωνα με πολωνικά δημοσιεύματα, φέρεται να ενδιαφέρεται και η ιστορική γερμανική ομάδα Αμρίνια Μπίλεφερντ αλλά και η Μπούρσασπορ της Τουρκίας, μιας χώρας που πληρώνει καλά αυτό το διάστημα, σε αντίθεση με την Ξάνθη που πέραν όλων των άλλων φέρεται να αναζητά και σχετικά οικονομικές λύσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here