Στη μεγαλύτερη διοργάνωση Μαχητικών Αθλημάτων στην Ευρώπη ο Σωτήρης Τζιβελής

 

To Muay Thai Grand Prix θεωρείται η μεγαλύτερη διοργάνωση Μαχητικών Αθλημάτων στην Ευρώπη. Πρόκειται για αγώνες Muay Thai και Kickboxing που για πρώτη φορά σε τέτοιο υψηλό επίπεδο θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό στην Ελλάδα.

Οι καλύτεροι αθλητές της Ελλάδας θα τα δώσουν όλα για να πάρουν την μεγάλη πρόκριση πάνω στο ρινγκ της διεθνούς διοργάνωσης “Muay Thai Grand Prix”, ΄όχι ωστόσο στην Θράκη μας αλλά αρκετά μακριά, στην Αθήνα.

Ανάμεσά σε αυτούς που θα λάβουν μέρος είναι και ο Σωτήρης Τζιβελής από την Αλεξανδρούπολη, που θα αγωνιστεί στα 75 κιλά σε 3Χ3: Σωτήρης Τζιβελής (Sofronas Team) vs Γιώργος Βερώνης (EFL). Σερραίος στην καταγωγή αλλά από τα 20 χρόνια του στον Έβρο, ο Σωτήρης δήλωσε πανέτοιμος!

 «Πάμε να πάρουμε τον αγώνα με νοκ άουτ. Δεν υποτιμούμε ποτέ τον αντίπαλο, πατάμε γερά πάνω στη δουλειά τη δική μας και στις δυνάμεις μας. Επόμενος στόχος είναι η Πολωνία, για τη διεκδίκηση παγκόσμιου τίτλου», είπε ο Σωτήρης Τζιβελής στο e-evros.

To Muay Thai Grand Prix θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 20 Μαΐου στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον» (Λ. Πειραιώς 178, Ταύρος ), που θα διαμορφωθεί ανάλογα για τις ανάγκες της διοργάνωσης. Δείτε το promo video του Σωτήρη Τζιβελή που ετοίμαστε ο χορηγός επικοινωνίας του, το e-evros: