Photos: Οι Θρακιώτες που έζησαν μέσα από το «Σινάν Ερντέμ» τον νέο θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ

 

Ο Ολυμπιακός νίκησε για τέταρτη φορά σε φάιναλ φορ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την αποκαθήλωσε από τον θρόνο της πρωταθλήτριας Ευρώπης, τον οποίο θα διεκδικήσει η ελληνική ομάδα το βράδυ της Κυριακής απέναντι στην Φενέρμπαχτσέ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Στο «Σινάν Ερντέμ» της Κωνσταντινούπολης βρέθηκαν εκατοντάδες φίλοι του Ολυμπιακού και πανηγύρισαν την σπουδαία νίκη – πρόκριση επί της ρωσικής ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη. Ανάμεσά τους και αρκετοί από την Θράκη, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThrakiSportS.

Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, στην Πόλη βρέθηκε παρέα από την Θύρα 7 της Ορεστιάδας αλλά και φίλοι του Ολυμπιακού από τις Φέρες αλλά και την Κομοτηνή, ανάμεσά τους και ο Ισίδωρος Λεμονίδης, γιος του προπονητή του ΓΑΣ Κομοτηνή Νεοκλή.

Επίσης, ο φακός του ThrakiSportS εντόπισε τον υφυπουργό Επικρατείας, αρμοδίου για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Τέρενς Κουίκ, ο οποίος διετέλεσε υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜ-Θ και μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου. Δείτε τις εικόνες…