Γ’ Εθνική: Η ΑΕ Κομοτηνής σχολιάζει το Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης και… βγάζει νικητή

 

Στην Κωνσταντινούπολη είναι στραμμένα τα βλέμματα των απανταχού φίλων του μπάσκετ, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς από σήμερα μέχρι και την Κυριακή το Final Four της Euroleague μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κόσμου.

Φυσικά η παρουσία του Ολυμπιακού στο γήπεδο όπου κατέκτησε το δεύτερο πρωτάθλημα Ευρώπης δίνει έξτρα κίνητρο στους Έλληνες φίλους του μπάσκετ για να παρακολουθήσουν τη μεγάλη διοργάνωση.

Η ΑΕ Κομοτηνής έδωσε τις δικές της προβλέψεις για το Final Four, με τέσσερις ανθρώπους του πάγκου να αναλύουν το ποια ομάδα θεωρούν φαβορί, καθώς και το ποια ομάδα θέλουν να το κατακτήσει.

Πρώτος στις ερωτήσεις απάντησε ο προπονητής της ομάδας Σωτήρης Κοκκινόπουλος, ο οποίος στο ερώτημα για το ποιος είναι κατά τη γνώμη του το φαβορί τόνισε πως “φαβορί δεν υπάρχει. Ίσως σε πολύ μικρο βαθμό η Φενέρ λόγω εντοπιότητας” ενώ αναφορικά με τους δυο ημιτελικούς επισήμανε ότι “η Φενέρ φαίνεται πολύ φορμαρισμένη αλλά και η Ρεάλ είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αυτό το παιχνίδι θα κριθεί στην άμυνα της Φενέρ στην περιφέρεια κυρίως. Στο άλλο παιχνίδι η ΤΣΣΚΑ έχει πιο μεγάλο ρόστερ, άλλα ο Ολυμπιακός είναι πολύ σκληρή ομάδα και παρά τις απουσίες του θα είναι πολύ ανταγωνιστικός. Σε αυτό το παιχνίδι μεγάλο ρόλο θα παίξει η απόδοση του Πρίντεζη, αλλά και το φορμάρισμα του Παπανικολάου και η παρουσία του Παπαπέτρου. Ο Σπανούλης είναι κομβικός έτσι κι αλλιώς. Αν του σταματήσουν οι Ρώσοι τη δημιουργία θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα”

Στη συνέχεια τέθηκαν τα ίδια ερωτήματα στον Βασίλη Στοάκη και τον Μουράτ Μεχμέτ Τσαούς, με τους δυο να υποστηρίζουν διαφορετικές ομάδες. Συγκεκριμένα ο team manager της ομάδας δεν έκρυψε πως ” νικητής θέλω να είναι ο Ολυμπιακός. Η ομάδα έχει κάνει ήδη υπέρβαση και πλέον δεν έχει να χάσει τίποτα. Πιο φορμαρισμένη δείχνει η Φενέρ αλλά και οι άλλοι δυο μονομάχοι είναι κάτι περισσότερο από πλήρεις” ενώ ο γυμναστής της ομάδας δεν έκρυψε πως “μακάρι να το πάρει η Φενέρμπαχτσε. Πέρσι έφτασε πολύ κοντά και με δεδομένο ότι γίνεται στην Τουρκία νομίζω ότι έχει τον πρώτο λόγο”. Τέλος ο στατιστικολόγος της ομάδας της Κομοτηνής Πέτρος Μούχτσης αποκάλυψε γελώντας πως “θέλω να το πάρει ο Ολυμπιακός για να δω τις αντιδράσεις του Βασίλη. Παρ’ όλα αυτά σε τέτοιους αγώνες δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ”.