Γ’ Εθνική: Χωρίς τον “Καρβέλα” των πάγκων και με νέο προπονητή τον … γυμναστή ο Καμπανιακός με τον Ορφέα Ξάνθης

 

Έπειτα από 25 παιχνίδια στον πάγκο του Καμπανιακού, ο Γιάννης Κερλίδης ή ο “Καρβέλας” των πάγκων αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο και η ομάδα της Χαλάστρας θα έρθει με προπονητή τον γυμναστη της ομάδας Δημήτρη Γεωργόπουλο που θα κάνει ντεμπούτο στον αγώνα με τον Ορφέα Ξάνθης.

Ο νέος προπονητής του Καμπανιακού θα οδηγήσει την ομάδα της Χαλάστρας στα τρία τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής κατηγορίας αφού έχει ολοκληρωμένη εικόνα του ρόστερ τις ομάδος καθώς τα τελευταία χρόνια ήταν αυτός που εκτελούσε χρέη βοηθού αλλα και γυμναστή, ενω διαθέτει πτυχίο προπονητού UEFA A.

Πάντως ο Κερλίδης στη θητεία στον ερυθρόλευκο πάγκο είχε 10 νίκες, 2 ισοπαλίες και 13 ήττες, ενω ο Καμπανιακός ήταν και η ομάδα που στέρησε κατα ένα μεγαλο ποσοστό την άνοδο στην Δόξα Δραμας, χτύπησε όλα τα παιχνίδια ακόμα και την Καλαμαριά προκαλώντας την μήνη πραγματοποιώντας αξιόλογη πορεία παρα τα προβλήματα που τον ταλάντιζαν με αποτελεσμα να απέχουν από τις προπονήσεις αφού παραμένουν απλήρωτοι. Μάλιστα εξέδωσαν ανακοίνωση: «H αδιαφορία της διοίκησης προς τις υποχρεώσεις απέναντι στους ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ του συλλόγου μας αναγκάζει να απέχουμε από τις προπονήσεις της ομάδος καθ όλη την εβδομάδα που έρχεται και είναι αβέβαιη η συμμετοχή μας στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδος. Εδώ και τρεις μήνες ζούμε το δικό μας «Survivor», δεν πάει άλλο!»

Η ανακοίνωση του Καμπανιακού για τον Κερλίδη: «Η διοίκηση του Καμπανιακού ευχαριστεί τον πρώτο προπονητή της ομάδος Κο Ιωάννη Κερλίδη για την έως τώρα συνεργασία και για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε στην ομάδα μας ώστε να είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο Κος Κερλίδης με ατελείωτες ώρες δουλειάς μέσα στους αγωνιστικούς χώρους κατάφερε ο Καμπανιακός να φιγουράρει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα,να παίζει μοντέρνο ποδόσφαιρο,παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο σύλλογος όπως και οι περισσότερες ομάδες τις Γ Εθνικής. Η επίσημη θέση του συλλόγου είναι ότι ποτέ δεν ειπώθηκε από μας ότι ο Κος Κερλίδης ήταν ο άνθρωπος που παρακίνησε τους ποδοσφαιριστές του Καμπανιακού σε απεργία. Ο Γιάννης Κερλίδης ήταν αυτός που με δικές του προσπάθειες μείωσε το μπάτζετ τις ομάδος μας στο μισό έναντι άλλων ετών χωρίς η ομάδα να χάσει την ανταγωνιστικότητά της,και γι αυτό τον ευχαριστούμε. Ο Γιάννης Κερλίδης φεύγει σαν φίλος από την ομάδα μας με την ελπίδα ότι θα ξανά συνεργαστούμε. Η απόφαση αυτή έχει να κάνει καθαρά για οικονομικούς λόγους.»