ΕΠΣ Ξάνθης: Οι δηλώσεις του προπονητή και του σκόρερ του Άρη Αβάτου μετά την εξασφάλιση του τίτλου

 

Ο Άρης Αβάτου είναι από την περασμένη Κυριακή ο πρωταθλητής της Α1 Κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης, μετά και τη νέα νίκη του επί της Αναγέννησης Θαλασσιάς. Το ThrakiSportS μίλησε με τον προπονητή του Άρη Αβάτου Κυριάκο Κετσιεμενίδη, αλλά και από τον σκόρερ του πρώτου τέρματος της ομάδας Βασίλη Κουτσούμπα.

Ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί με την κατάκτηση και του πρωταθλήματος και την πραγματοποίηση του νταμπλ φέτος. Πετύχαμε ουσιαστικά όλους τους στόχους που είχαμε θέσει. Δεν έχω πολλά πράγματα να πω σε αυτές τις στιγμές, μόνο ένα μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλλαν όλη τη χρονιά για να τα καταφέρουμε, αλλά και στην διοίκηση για την στήριξη που μας παρείχε και ελπίζω και του χρόνου να έχουμε ανάλογες επιτυχίες».

Από την άλλη ο Κουτσούμπας, είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί πετύχαμε τους στόχους μας, και ιδιαίτερα εγώ είμαι ακόμα πιο χαρούμενος για αυτή την επιτυχία, γιατί πέρασα δύσκολα λόγω των τραυματισμών που είχε την προηγούμενη χρονιά. Όμως  φέτος με τον Άρη Αβάτου μου δόθηκε η ευκαιρία να κατακτήσω το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην ΕΠΣ Ξάνθης, και με τη νέα χρονιά να αγωνιστώ και πάλι στη Γ’ Εθνική, μετά τον Νέστο Χρυσούπολης, πλέον αυτή τη φορά με τον Άρη».

Σχολιάζοντας ότι πέτυχε γκολ κόντρα στην Θαλασσιά και στον τελικό του Κυπέλλου και συνολικά την έχει πληγώσει φέτος τρεις φορές, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, όχι τόσο για το γεγονός ότι έχω σκοράρει τρεις φορές απέναντι στη Θαλασσιά, όσο για το ότι πετύχαμε τους στόχους μας με την ομάδα του Άρη Αβάτου. Προσωπικά δεν μου βγαίνει να το πανηγυρίσω βέβαια αυτό το γεγονός των γκολ κόντρα στην Θαλασσιά, που ήταν η βασική μας ανταγωνίστρια, γιατί όλα τα παιδιά στη Θαλασσιά είναι πάνω από όλα καλοί φίλοι».