Super League: “Πόλεμος” Ξάνθης και Ολυμπιακού για την έδρα του φάϊναλ φορ στο πρωτάθλημα Κ17!

 

Τη διοργάνωση του φετινού φαϊναλ φορ που θα κρίνει τον πρωταθλητή του φετινού πρωταθλήματος Κ17, έχει ζητήσει επίσημα πλέον από την Σούπερ Λίγκα η Ξάνθη, κάτι που επιβεβαίωσαν και οι άνθρωποι της ομάδας.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Ξάνθης, πέντε χρόνια μετά την φιλοξενία της πρώτης διοργάνωσης φαϊναλ φορ στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, έχει επανέλθει και θέλει να διοργανώσει εκ νέου, αυτή τη φορά φέτος το φαϊναλ φορ, στο οποίο προκρίθηκε και τυπικά, εδώ και δυο βδομάδες, η ομάδα της Θράκης.

Σε συνομιλία που είχε το ThrakiSportS με τον προπονητή της ομάδας Κ17 της Ξάνθης Κώστα Μπεδρελή, αλλά και με τον τιμ μάνατζερ της Θρακιώτικης ομάδας Γιώργο Κασναφέρη, αμφότεροι μας επιβεβαίωσαν πως η Ξάνθη θέλει να φιλοξενήσει τη φετινή διοργάνωση, έχει κάνει επίσημη αίτηση και πλέον περιμένει την οριστική απόφαση της Σούπερ Λίγκας, που θα ληφθεί στις αρχές του Μαϊου την Δευτέρα 8/5 στις 14:00, όταν και θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας.

Ωστόσο ο Ολυμπιακός που τερμάτισε πρώτος στον Α’ Ομιλο, δεν θέλει να γίνει το φαιναλ φορ στην Β. Ελλάδα και επομένως και στην Ξάνθη, αλλά κάπως σε μια ποιο ουδέτερη πόλη, όπως η Λάρισα όπου έγινε και ο τελικός των παίδων Κ15.

Τα άλλα σενάρια που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι η διοργάνωση να φιλοξενηθεί είτε στο Αγρίνιο, όπως έγινε πριν 4 χρόνια, όταν και η Ξάνθη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο η διοργάνωση να φιλοξενηθεί στην Αθήνα και το Γεώργιος Καραϊσκάκης, περίπτωση που προωθεί ο Ολυμπιακός, αντιπρόταση για να μην γίνει το φαϊναλ φορ στη Βόρεια Ελλάδα, που θα υπάρχει πλειοψηφία φιλάθλων του ΠΑΟΚ στις εξέδρες.