Οι επιδόσεις των Θρακιωτών που πήραν μέρος στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα που έγινε στο Παμπελοποννησιακό Πάτρας

 

Στην Πάτρα και στο Παμπελοποννησιακό στάδιο διεξήχθη το διήμερο 3-5/5 το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων, όπου σημειώθηκαν πολύ καλές επιδόσεις από τους κορυφαίους μαθητές – αθλητές, που μετέχουν στη διοργάνωση από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Σε αυτό πήραν μέρος και 6 Θρακιώτες από τους επτά που είχαν προκριθεί αφού η Καπουτσή δεν μπόρεσε να κατέβει στους αγώνες.

Στα αγόρια ο σφαιροβόλος Γιάννης Δομάσης του ΓΕΛ Αβδήρων έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση, βρέθηκε κοντά στο βάθρο, παίρνοντας την 4η θέση χάνοντας το για 57 εκατοστά ρίχνοντας 15.07 μέτρα στην τελευταία του προσπάθεια, πηγαίνοντας ωστόσο στους αγώνες έχοντας την 7η καλύτερη επίδοση με 14.98 μέτρα από τους προκριματικούς στις Σέρρες, ενω ο δισκοβόλος Χρήστος Κονοντζιάν του 1ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης κατατάκτηκε έβδομος με 42.53 μετρα, επίδοση χειρότερη από τα 44.29 μέτρα που είχε ρίξει στις Σέρρες.

Στα κορίτσια η δισκοβόλος Μαρία Ζουπίδου του 4ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης με επίδοση 35.95 μέτρα πήρε την 6η θέση (33.38 στις Σέρρες), ενω η Ευθυμία Τσιακίρη του 1ου ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης με 32.80 μέτρα κατατάκτηκε όγδοη (33.44 στις Σέρρες).

Στο τριπλουν η Ελευθερία Σπουρίτα του 1ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης πήρε την 8η θέση με επίδοση 10.96 (11.02 το αλμα της στις Σέρρες) στην τρίτη της προσπάθεια και ανεμο αντίθετο 0.7μετρα, ενω η Βασιλεία Φίτσιου του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης στο ύψος πήδηξε 1.52 μέτρα όσο και στις Σέρρες και κατατάκτηκε δωδέκατη.

Η σφαιροβόλος Αθανασία-Μαρία Καπουτσή του 4ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης αν και είχε την 10η καλύτερη επίδοση με 12.02 μέτρα δεν πήρε μέρος στον τελικό.

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του Πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ