Στο νοσοκομείο παίκτης – στρατιωτικός που του γύρισε η γλώσσα εν ώρα αγώνα της ΕΠΣ Έβρου

 

Στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου κατέληξε το απόγευμα του Σαββάτου ο ποδοσφαιριστής του Ορφέα Σοφικού Βασίλης Τσιριμπασης, ο οποίος «πήγε στον άλλο κόσμο και επέστρεψε», αφού του γύρισε η γλώσσα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την Δόξα Ελληνοχωρίου για την Β’ Κατηγορία ΕΠΣ Έβρου.

Ο παίκτης είναι στρατιωτικός στο επάγγελμα, όπως και ο ίδιος αναφέρει στο προφίλ του στο facebook, με καταγωγή από τα Φωτεινά Πιερίας, όπου επίσης έπαιζε στον τοπικό Ορφέα (φωτο από το 2014) πριν μεταφέρει το δελτίο του στον «συνονόματο» Ορφέα Σοφικού μετά τον διορισμό του. Όπως πολλοί συνάδελφοί του, συνδυάζει την παραμονή του στον Έβρο παίζοντας μπάλα στο τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Γιατρός δεν υπήρχε στο γήπεδο, αλλά για καλή τύχη όλων γνώριζε από πρώτες βοήθειες ο διαιτητής και αυτό αποσόβησε τα χειρότερα. Ο παίκτης μετά το περιστατικό, διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, ωστόσο πλέον χαίρει άκρας υγείας. «Εκ μέρους της ομάδας να ευχηθούμε περαστικα στον ποδοσφαιριστή του Σοφικού Τσιριμπαση Βασίλη γρήγορη ανάρρωση με υγεία και δύναμη και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Δόξα Ελληνοχωρίου.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι ομάδες του Ελληνοχωρίου και του Σοφικού αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 αποτέλεσμα που ίσως στοιχίσει το πρωτάθλημα στην ομάδα του Σοφικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here