ΈΠΣ Έβρου: Ρυθμιστές τίτλου οι Άρδας Καστανέων και Ένωση Άνθειας! Οι δυο τελευταίες στροφές για ΑΕΔ και Ορέστη…

 

Κρίσιμη είναι η 21η και η προτελευταία αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Έβρου όσο αφορά το ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣ Έβρου το οποίο διεκδικούν οι πρωταθλήτρια τα τελευταία χρόνια ΑΕ Διδυμοτείχου και ο Ορέστης Ορεστιάδας.

Η αγωνιστική αυτή βρίσκει τις δυο ομάδες να έχουν δυο σημαντικα παιχνίδια, ιδίως αυτό στην Άνθεια όπου η τοπική Ενωση υποδέχεται τον δεύτερο και με δυο βαθμούς λιγότερους από την ΑΕΔ, Ορέστη που αμα δεν κερδίσει “χάνεται” αν η ομαδα του Διδυμοτείχου με νικήσει τον αδιάφορο ¨Αρδα Καστανέων που επίσης την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει παλι εκτός την Ορεστιάδα.

Ο Ορέστης πάντως εκτός την δυνατή ομάδα του Μιχάλη Φλώρου έχει να αντιμετωπίσει και την κακή παράδοση στην Άνθεια αφού σε 3 παιχνίδια πρωταθλήματος όπως παρουσιάζει ο Πάνος Θρακιώτης έχει σε δυο ήττες και μια ισοπαλία. Αντίθετα η ΑΕΔ με τον Άρδα εντός έχει 7 νίκες σε 8 αναμετρήσεις και 1 μόλις ήττα πρόπερσι.

Πάντως στο σενάριο που ΑΕΔ και Ορέστης νικήσουν, την τελευταία αγωνιστική η ομάδα της Ορεστιάδας θα έύχεται μόνο ήττα του Διδυμοτείχου στην Αλεξανδρούπολη από τον Ιπποκράτη και νίκη δική της επί του Άρδα Καστανεών, αφού υστερεί σε ισοβαθμία εξαιτίας των δύο ηττών στα μεταξύ των μονομάχων παιχνίδια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here