Super League: Προτελευταία στροφή με επαρχιακό ντέρμπι στην Λάρισα για την Ξάνθη (19:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Στην Λάρισα ταξίδεψε αυτή την εβδομάδα η ομάδα της Ξάνθης, όπου θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα σε ένα επαρχιακό ντέρμπι το βράδυ της Κυριακής (19:00, LIVE ThrakiSportS).

Η ομάδα της Ξάνθης θέλει να κλείσει όσο το δυνατόν καλύτερα την φετινή χρονιά, αφού δυστυχώς μόνο με θαύμα θα προσπεράσει την ΑΕΚ για να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα. Παρ’όλα αυτά οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να εξασφαλίσουν την 6η θέση του πρωταθλήματος στην οποία και βρίσκονται αυτή τη στιγμή με 45 βαθμούς, και να περιμένουν αν θα επαληθευτεί και φέτος η περίπτωση της μη αδειοδότησης του Πανιωνίου, που θα τους στείλει στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Απο την άλλη πλευρά η Λάρισα καίγεται κυριολεκτικά για την νίκη, αφού βρίσκεται με το ένα πόδι στην Football League και με το άλλο στην Super League, δεδομένου πως βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 14η θέση, με 25 βαθμούς, 2 περισσότερους από τον Λεβαδειακό που υποβιβάζεται. Μάλιστα τα παρατράγουδα έχουν αρχίσει ήδη εδώ και μέρες, πριν το αγώνα με τον ιδιοκτήτη Αλέξη Κούγια να επιτίθεται ευθέως και να προσβάλλει την Ξάνθη, αλλά και τον Χρήστο Πανόπουλο να του απαντάει αντιστοίχως (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΙΑΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ