Αίσθηση από την παρουσία του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης δίπλα σε αυτόν της Ξάνθης στην εκδήλωση προς τιμήν του Πανόπουλου

 

Πολύς κόσμος βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Elisso προς τιμήν του μεγαλομετόχου του ΑΟ Ξάνθη Χρήστου Πανόπουλου, ωστόσο πέρα από τις παλιές δόξες τις ομάδας και τον πολιτικό κόσμο της περιοχής, αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του Μάνου Γαβριηλίδη.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης βρέθηθηκε από νωρίς στην αίθουσα του Elisso, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία δεξιά, ενώ παρακολούθησε την εκδήλωση έχοντας δίπλα του τον ομόλογό του της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργο Πανίδη. Έχει συνδεθεί το όνομά του με τον Πανθρακικό, την ομάδα του οποίου έχει υπηρετήσει στο παρελθόν και ως γενικός αρχηγός. Δεν είχε ωστόσο κάποια σχέση με την Ξάνθη.

Φυσικά με την παρουσία του, θέλησε να τιμήσει ως εκπρόσωπος του ποδοσφαίρου της Ροδόπης έναν άνθρωπο που συνέβαλε με τον τρόπο του στην ανάπτυξη συνολικά του θρακιώτικου ποδοσφαίρου, συμπεριλαμβανομένου προφανώς και αυτού της Ροδόπης και όχι μόνο της Ξάνθης, έστω και είναι γνωστή σε όλους πλέον η τύχη του Πανθρακικού.

Ωστόσο σε πολλούς έρχονται δεύτερες σκέψεις σε σχέση με αυτήν την παρουσία του πιο υψηλόβαθμου εκπροσώπου του κομοτηναίικου ποδοσφαίρου, ειδικά μετά και τα όσα είπε ο Χρήστος Πανόπουλος για την ίδρυση μιας μεγάλης ομάδας που θα έχει έδρα και στους τρεις νομούς της Θράκης.

Κάτι τέτοιο για να συμβεί, όταν και αν ποτέ συμβεί, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι θα είναι κάτι που πρέπει να περάσει και από τις οικείες ΕΠΣ…