LIVE από την Τρίπολη: Αστέρας Τρίπολης – ΑΟ Ξάνθη και οι υπόλοιποι αγώνες της 28ης αγωνιστικής της Super League

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – ΑΟ Ξάνθη αλλά και στα υπόλοιπα παιχνίδια της 28ης αγωνιστικής της Super League, που διεξάγονται ταυτόχρονα, με ώρα έναρξης στις 19:00. 

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα δούμε την εξέλιξη στα παιχνίδια της 28ης αγωνιστικής της Super League με έμφαση προφανώς στο παιχνίδι της Ξάνθης στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ωρα 18:23  Όλα τα ματς διεξάγονται σήμερα την ίδια ώρα, όπως αυτό θα συμβεί και τις επόμενες δύο αγωνιστικές.

Ωρα 18:26  Η Ξάνθη κυνηγά στην βαθμολογία την ΑΕΚ που παίζει με την Κέρκυρα, αλλά θα μπορεί να κοιτά τι γίνεται στο ΟΑΚΑ μόνο αν νικήσει σήμερα.

Ώρα 18:31 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 18:37 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 18:42 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ εδώ.

Ώρα 18:47 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ωρα 18:51  Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Λάζιτς, Λισγάρας, Βασιλακάκης, Καμαρά, Λουσέρο, Σολτάνι, Γιουνές οι έντεκα με τους οποίους ξεκινά ο Λουτσέσκου.

Ωρα 18:54  Η ενδεκάδα για τον Αστέρα Τρίπολης: Αθανασιάδης, Μπέρτος, Σελίν, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Μάσα, Φαρίνια, Ιωαννίδης, Μανιάς.

Ωρα 18:57  Διαιτητής του αγώνα ο Δημήτριος Καραντώνης με βοηθούς τους Ακρίβο και Τζαφόλια.

Ωρα 18:59  Επίσημη είσοδος σε λίγο για τις ομάδες και πάμε σε δράση.

1′ Εναρξη του αγώνα

4′ Μια στιγμή έντασης με Ιγκλέσιας και Σολτάνι, σε ένα φάουλ που κέρδισε η Ξάνθη στο κέντρο. Τίποτα το ιδιαίτερο όμως.

10′ Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο, δεν υπάρχει και σκορ στα άλλα ματς.

13′  Μια επιθετική προσπάθεια του Σολτάνι ανακόπτεται από τον Γιαννούλη που  πιέζει και η μπάλα φεύγει άουτ.

20′ Χωρίς σκορ στην Τρίπολη. Άνοιξε το σκορ στην Τούμπα με τον Ενρίκε για τον ΠΑΟΚ. Γκολ και ο Ηρακλής στα Γιάννενα, αλλά και ο Πλατανιάς στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου.

25′ Ανοίγει το σκορ η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, σε ένα αποτέλεσμα που δεν θέλει φυσικά η Ξάνθη. Δεύτερο γκολ και ο ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού Παναιτωλικός – Βέροια 1-0. Στην Λιβαδειά παραμένει το 0-0 ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Ολυμπιακό.

31′ Αδιάφορο μέχρι πρότινος το παιχνίδι στη Τρίπολη, όπου η Ξάνθη μέχρι τώρα δεν έχε κερδίσει μια καλή ευκαιρία

37′ Τρίτο γκολ για τον ΠΑΟΚ με τον Σάχοβ. Ο Μάτος θα κάνει την προβολή και θα γυρίσει παράλληλα προς τον Σάχοβ που σε κενή εστία θα σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

39′ Γκολ για την ΑΕΚ που κάνει το 2-0. Ο  Γκάλο έκανε τη σέντρα απ’ τα δεξιά και ο Πέκχαρτ με καρφωτή κεφαλιά απ’ το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Κουτζαβασίλη για το 2-0!

40′ Απειλητική σέντρα από τον Αστέρα με τον Μπέρτο, την οποία μπλοκάρει ο Ζιφκοβιτς.

41′ Ευκαιρία για τη Ξάνθη που έπιασε στον ύπνο την άμυνα των Αρκάδων. Ο Γιουνές βρισκόταν κοντά στο τέρμα αλλά τελευταία στιγμή ο Ιγκλέσιας του έκλεψε τη μπάλα.

42′ Τρίτο γκολ η ΑΕΚ με τον Ντίντακ να κάνει το 3-0 με διαγώνιο σούτ!

43′ Γκολ στη Λιβαδειά. Μετά από μια ”αναμπουμπούλα” στην άμυνα του Ολυμπιακού με Μάρτινς, Νικολάου και Ρέτσο, ο Βασιλείου κατάφερε να πιάσει το διώξιμο του Ρέτσου και να κάνει το 1-0 για τον Λεβαδειακό. Πλέον μόνο το παιχνίδι της Τρίπολης και του Περιστερίου δεν έχουν γκολ.

45′ Ημίχρονο σε όλα τα παιχνίδια. Η Ξάνθη δεν έχει κάνει καμία σημαντική ευκαιρία, ούτε βέβαια έχει απειληθεί ιδιαίτερα και από τον Αστέρα. Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Αστέρας Τρίπολης- Ξάνθη 0-0
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα ημιχρόνου: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 3-0, Λεβαδειακός- Ολυμπιακός 1-0, ΑΕΚ- Κέρκυρα 3-0, Παναιτωλικός- Βέροια 1-0, Πανιώνιος- Πλατανιάς 0-1, ΠΑΣ Γιάννινα- Ηρακλης 0-1, Ατρόμητος-ΑΕΛ 0-0

Ώρα 19:53 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 19:57 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 20:02 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ εδώ.

Ώρα 20:04 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 20:06 Έναρξη του δευτέρου μέρου

46′ Χωρίς αλλαγές ξεκινάει το παιχνίδι στη Τρίπολη για τις δυο ομάδες. Γκολ στα Γιάννενα για τον Ηρακλή ο οποίος διπλασιάζει τα τέρματα του.

50΄ Αν η Ξάνθη δε κερδίσει σήμερα αποχαιρετά εκτός απροόπτου την πεντάδα μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Κέρκυρας.

53′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ μετά από εκτέλεση φάουλ του Πέλκα, την οποία όμως έχασε τόσο ο Αθανασιάδης όσο και ο Σάκχοφ. Τέταρτο γκολ για ΑΕΚ με τον Μπακασέτα, ο οποίος με προβολή, κλείδωσε τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ!

54′ Διπλή αλλαγή για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και την Ξάνθη! Ο Πιτσέλι αντί του Λάζιτς κι ο Ντε Λούκας αντί του Καμαρά.

62′ Αλλαγή για τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Χαμντανί αντί του Ιωαννίδη.

64′ Αδιάφορο το παιχνίδι στη Τρίπολη μέχρι τώρα, με τις δυο ομάδες να μην έχουν καμία καλή στιγμή. Κίτρινη κάρτα  στον Πιτσέλι για σκληρό μαρκάρισμα στον Σελίν.

65′ Γκολ για τον Πανιώνιο! Χέρι του Καρυπίδη στην περιοχή, ο Μπεν εκτελεί εύστοχα και ισοφαρίζει σε 1-1 για τον Πανιώνιο

67′ Δεύτερη αλλαγή για τον Αστέρα Τρίπολης! Ο Γκοντό αντί του Φαρίνια.

68′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη! Ο Βασιλακάκης με ένα πλασέ βρέθηκε κοντά στο 1-0 αλλά ο Αθανασιάδης με μια εκπληκτική διπλή προσπάθεια κόβει την μεγαλύτερη ευκαιρία για ν’ ανοίξει το σκορ. Γκολ είχαμε για την ΑΕΚ με κεφαλιά του Πεκχαρτ!

75′ Δυνατό σουτ του Γιουνές, το οποίο όμως δεν ανησυχεί τον Αθανασιάδη

77′ Τρίτη αλλαγή για τον Αστέρα! Ο Τσουκαλάς αφήνει την θέση του στον Κυριακόπουλο.

80′ Ο Γκοντό είδε τον Ζίβκοβιτς εκτός περιοχής, πήγε να τον κρεμάσει αλλά ο τερματοφύλακας της Ξάνθης μπλόκαρε την μπάλα.

84′ Καλή στιγμή για τον Αστέρα , που είναι καλύτερος στα τελευταία λεπτά, με τον Μάσα. Ο Αργεντινός έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι! Τα Γιάννινα μειώνουν το παιχνίδι με τον Ηρακλή σε 1-2 με γκόλ του Βιδάλ και ο Ολυμπιακός κάνει το 1-1 στη Λιβαδειά με τον Καρντόσο.

90′ Τρία λεπτά των καθυστερήσεων

90+3′ Λήξη αγώνα. H Ξάνθη δε κατάφερε να κάνει την υπέρβαση στη Τρίπολη, σ’ ένα παιχνίδι χωρίς ενδιαφερόν με πολυ λίγες ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες. Τελικό αποτέλεσμα Αστέρας Τρίπολης- Ξάνθη 0-0