Περισσότερος ο κόσμος στην βράβευση του Πανόπουλου από όσος πάταγε το πόδι του στα Πηγάδια!!!

 

Η βράβευση του Χρήστου Πανόπουλου είναι πλέον ένα γεγονός που πέρασε στην ιστορία, τα όσα ειπώθηκαν σε αυτήν θα μας απασχολούν μάλλον για αρκετό καιρό, αλλά άξιο μνείας είναι και ένα ακόμα γεγονός. Η παρουσία αρκετού κόσμου – και εκλεκτού κόσμου – στην αίθουσα του Elisso όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

Πάνω από 500 άτομα εκτιμούν οι υπεύθυνοι ότι βρέθηκαν, καθώς περίπου 400 ήταν οι θέσεις των καθήμενων που καλύφθηκαν όλες χωρίς να πέφτει καρφίτσα, ενώ αρκετές δεκάδες ήταν οι όρθιοι που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα. Ουκ ολίγοι έμειναν απέξω και αρκετοί εναλλάσσονταν, με αποτέλεσμα να εκτιμάται ότι ο κόσμος που βρέθησε έστω και λίγο στην εκδήλωση ίσως και να προσέγγισε τα 600 άτομα.

Όλα αυτά σε μια χρονιά που η Ξάνθη αν και διεκδικεί με αξιώσεις έξοδο στην Ευρώπη, κόβει με το ζόρι σε κάθε αγώνα της τετραψήφιο αριθμό εισιτηρίων και είχε φέτος και το αρνητικό ρεκόρ των 515 εισιτηρίων σε έναν αγώνα. Κοινώς, περισσότερος κόσμος πήγε στην βράβευση του Πανόπουλου από τον αντιοπεριφερειάρχη Ξάνθης σε σχέση με τον κόσμο που πηγαίνει κάθε Κυριακή στα Πηγάδια.

Αν όλοι αυτοί που βρέθηκαν στην βράβευση του Πανόπουλου πήγαιναν και στο γήπεδο, φέρνοντας μαζί και τα παιδιά τους ή άλλα μέλη των οικογενειών τους, η Ξάνθη θα είχε μια από τις πιο ισχυρές έδρες στο πρωτάθλημα. Τελικά έχει την πιο αναιμική, αλλά αποδείχθηκε στην πράξη ότι ο ιδιοκτήτης του συλλόγου μόνος του μπορεί να μαζέψει περισσότερο κόσμο από ό,τι η ομάδα του.

«Αν πράγματι έχει τόσους προσωπικούς οπαδούς, ίσως μια λύση για να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο της Ξάνθης είναι να βγάλει ο ίδιος ο Πανόπουλος ξανά αθλητικό δελτίο και να θυμηθεί τα νιάτα του ως αθλητής, αφού ούτως ή άλλως αυτός είναι ο σουπερστάρ του συλλόγου, σχολίαζε με αρκετή δόση ειρωνείας αλλά και χιούμορ πολιτικός παράγοντας της Ξάνθης, που βρέθηκε στο Elisso.