Η γενναία Ορεστιαδίτισσα καταδρομέας (και… διεθνής βολεϊμπολίστρια) που απέτρεψε κλοπή στην Θεσσαλονίκη

Είναι από τα περιστατικά που θυμίζουν κινηματογραφικές σκηνές. Μια δεκανέας των καταδρομών που είναι όμως και αθλήτρια του βόλεϊ και της σκοποβολής βάζει τα “γυαλιά” σε επίδοξους ληστές. 

Όλα διαδραματίστηκαν χθες Σάββατο 8 Απριλίου λίγο μετά τις 12:00, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Η Νατάσα Θεοχαρίδου είναι μητέρα ενός κοριτσιού 7 μηνών και εκτός από καταδρομέας είναι αθλήτρια του βόλεϊ αλλά και αθλήτρια σκοποβολής. Η ιστοσελίδα e-evros επικοινώνησε μαζί της. Διαβάστε τι δήλωσε με ένα κλικ ΕΔΩ

Η Ορεστιαδίτισσα καταδρομέας Νατάσα Θεοχαρίδου είδε ξαφνικά κάποιον νεαρό άνδρα να ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου της, να αρπάζει την τσάντα της και να μπαίνει σε αυτοκίνητο που τον περίμενε ο συνεργός του.

Και τότε συνέβη το αναπάντεχο… η Νατάσα χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της, έτρεξε πήδηξε πάνω στο καπό του αυτοκινήτου των δραστών, το οποίο είχε ήδη ξεκινήσει να κινείται. Άρχισε να χτυπάει δυνατά το παρ-πριζ του αυτοκινήτου και φωνάζει.

Οι δύο δράστες, τα έχασαν στην εικόνα της “αγριεμένης” δεκανέα και πέταξαν από το παράθυρο του αυτοκινήτου την τσάντα της. Έπειτα ανέπτυξαν ταχύτητα κι έφυγαν.

Ακόμη και τότε η Νατάσα δεν πανικοβλήθηκε κράτησε τον αριθμό των πινακίδων του αυτοκινήτου των δραστών, τη μάρκα και το χρώμα του και τα έδωσε στην αστυνομία με αποτέλεσμα οι δράστες να εντοπιστούν έπειτα από λίγες ώρες.

Η Νατάσα Θεοχαρίδου είναι μητέρα ενός κοριτσιού 7 μηνών και όπως προαναφέρθηκε, εκτός από καταδρομέας είναι αθλήτρια του βόλεϊ με συμμετοχές μάλιστα ακόμα και στα κλιμάκια της Εθνικής Ομάδας, όπως αναφέρουν εξειδικευμένες ιστοσελίδες που ασχολούνται με στρατιωτικά θέματα, αλλά και αθλήτρια σκοποβολής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here