A2 Γυναικών: Πάλεψαν αλλά δεν κατάφεραν την άνοδο στην Α1 οι γυναίκες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

 

Επιτυγχάνοντας μόνο μια νίκη επί της Αθηνάς Μαγκουφάνας και γνωρίζοντας δυο ήττες από Ταταύλα και Φοίνικα Πειραιά στα μπαράζ, η γυναικεία ομάδα πινγκ πονγκ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α1 Κατηγορία. 

Πριν από ένα χρόνο περίπου η γυναικεία ομάδα ομάδα του Εθνικού πανηγύρισε την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία στηριζόμενη στις αθλήτριες Παναγιώτα Μούρου, Μαρία Αρτσέτου και Ντιάνα Κοτατζιαν. Φέτος  το στοίχημα της ομάδας ήταν η παραμονή στην κατηγορία , κάτι το οποίο όχι μόνο κερδήθηκε γρήγορα αλλά έφτασε σε σημείο να διεκδικήσει μέχρι και την άνοδο στη κορυφαία κατηγορία της Ελλάδας.

Ωστόσο στο αγωνιστικό σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Εθνικός δεν έκανε την υπέρβαση και γνώρισε 2 ήττες από ομάδες της  Α1 ενώ σημείωσε και μία  νίκη η οποία δεν ήταν αρκετή για την άνοδο. Συγκεκριμένα, στο τουρνουά των μπαράζ ανόδου – παραμονής στην Α1 Κατηγορία, είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Α.Ο. Ταταύλα-Αθηνά Μαγκουφάνας 4-2

Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Φοίνικας Πειραιά  0-4

Φοίνικας Πειραιά-Α.Ο. Ταταύλα     3-4

Αθηνά Μαγκουφάνας-Εθνικός Αλεξανδρούπολης  3-4

Α.Ο. Ταταύλα-Εθνικός Αλεξανδρούπολης  4-1

Φοίνικας Πειραιά  Αθηνά Μαγκουφάνας   4-0

Με ανακοίνωσή του, ο Εθνικός «ευχαριστεί τις αθλήτριες Βάνια Ζάνεβα και Ολυμπία Μαλαχτάρη για την άψογη συνεργασία» ενώ παράλληλα γνωστοποιεί πως «η διοίκηση,  οι προπονητές καθώς και η βασική αθλήτρια Παναγιώτα Μούρου ετοιμάζουν τη νέα ομάδα εν όψει της μεταγραφικής περιόδου».