Κύπελλο Ερασιτεχνών: Για φιλανθρωπικό σκοπό τα έσοδα του ματς του Άρη Αβάτου με το Σκούταρι, δωρεάν είσοδος για γυναίκες και παιδιά

 

Κάλεσμα προς όλους τους Ξανθιώτες και τις ξανθιώτισσες να δώσουν δυναμικό παρών την αλλη Τετάρτη στον πρώτο νοκ άουτ αγώνα του Αρη Αβάτου με την Ελπίδα Σκουράρεως για το Κύπελλο Ερασιτεχνών απηύθυνε η φετινή κυπελλούχος και πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ξάνθης.

Το Άβατο μάλιστα ανακοίνωσε ότι με απόφαση του ΔΣ του, η είσοδος θα είναι 5 ευρώ στον συγκεκριμένο αγώνα και τα έσοδα θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ γυναίκες και παιδιά ως 15 ετών θα μπουν στο γήπεδο δωρεάν. Καλούνται μάλιστα οι ακαδημίες του νομού να δώσουν το παρών στο γήπεδο.

Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο του ΑΟΞ μέσα στην Ξάνθη και για αυτό η διοίκηση του Αβάτου ευχαριστεί τον Ερασιτέχνη ΑΟΞ αλλά και τον Ορφέα Ξάνθης για την παραχώρησή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση – κάλεσμα του Αβάτου έχει ως εξής:

TEΤΑΡΤΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ Α.Ο.Ξ.
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ.
ΞΑΝΘΙΩΤΗ ,ΞΑΝΘΙΩΤΙΣΣΑ …..
ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 5 ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΕΩΣ 15 ΕΤΩΝ) ΔΩΡΕΑΝ
ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ 14ΧΡΟΝΗΣ ΜΑΡΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ
ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΤΙΜΗ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ Α.Ο.Ξ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ