Κίνδυνος έκπτωσης του Μάνου Γαβριηλίδη από την προεδρία της ΕΠΣ Θράκης λόγω… «Ευ Αγωνίζεσθαι» (+photos)

 

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης και άλλοι δύο πρόεδροι Ποδοσφαιρικών Ενώσεων της χώρας, ο Παναγιώτης Δημητρίου της ΕΠΣ Αθηνών και Μιχάλης Τζανόπουλος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, κινδυνεύουν με έκπτωση από τα αξιώματά τους.

Αυτό υποστήριξε αργά μετά τα μεσάνυχτα η τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη» του Κυριάκου Θωμαΐδη στον Σκάι. Και οι τρεις εμφανίζονται σε ΦΕΚ του 2013 να μετέχουν ως μέλη σε ΔΣ Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Ευ Αγωνίζεσθαι», όπως ανέφερε η εκπομπή.

Πρόκειται για  εταιρεία της ΕΠΟ, στην οποία πρόεδρος εκείνη την εποχή φέρονταν να είναι ο τότε πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης. Σύμφωνα με την εκπομπή, ο αθλητικός νόμος απαγορεύει την συμμετοχή των μελών ΔΣ των ΕΠΣ σε εμπορικές εταιρείες.

Για τον λόγο αυτόν, οι τρεις εν ενεργεία πρόεδροι, ανάμεσά τους και ο Μάνος Γαβριηλίδης, απειλούνται σύμφωνα με την εκπομπή με έκπτωση από το αξίωμά τους. Το ποινικό σκέλος της υπόθεσης ερευνά η εισαγγελία, αλλά το πειθαρχικό θα κριθεί από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Σχετική αναφορά φέρεται να έχει κάνει στην Δικαιοσύνη η Επιτροπή Εξομάλυνσης της ΕΠΟ, δηλαδή το υπάρχον διοικητικό σχήμα. Λόγω του προχωρημένου της ώρας που έγινε η αποκάλυψη, δεν υπήρχε δυνατότητα κάποιας δήλωσης ή αντίδρασης από την πλευρά του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης.

Δείτε τις κάρτες με την αποκάλυψη της εκπομπή «Δίκη» του Κυριάκου Θωμαΐδη στον Σκάι που αφορούν τον Μάνο Γαβριηλίδη…