ΕΠΣ Ξάνθης: Τριάρα της Αναγέννησης Θαλασσιάς επί του Εχίνου Σπορ που σημάδευσε στο 0-0 το οριζόντιο δοκάρι

 

Με 3-0 νίκησε η Αναγέννηση Θαλασσιάς τον Εχίνο Σπορ, παραμένοντας ζωντανή στο κυνήγι του Άρη Αβάτου για τον τίτλο στην Α1 Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης. Το αποτέλεσμα μάλλον κρίνεται δίκαιο, αν και οι γηπεδούχοι στο ξεκίνημα τα… χρειάστηκαν, καθώς ο Εχίνος στο 15′ είχε δοκάρι.

Συγκεκριμένα, με την συμπλήρωση ενός τετάρτου αγώνα, ο Αλή Τασήν σημάδεψε την οριζόντια δοκό της Θαλασσιάς. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Αναγέννηση α΄νοιξε το σκορ με κεφαλιά του Καζάκη και δέκα λεπτά μετά, με την συμπλήρωση του ημιώρου, ο Γιαννακούδης με πλασέ έκανε το 2-0.

Ακολούθησε παιχνίδι τακτικής και ένα δεκάλεπτο πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, στο 80ο λεπτό, ο Γιαννακούδης με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Διαιτητής ο Μιχάλης ελευθεράκης με βοηθούς τους Χρυσέλη και Οτουζμπίρ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ: Δανδανόπουλος, Μυλωνάς (67′ Δελητζόγλου), Παπαδημητρίου  (70′ Μαντζαρίδης), Βουλγαρίδης, Μπάτζιος Δ, Τουργαΐδης, Γιαννακούδης, Κωτίδης, Σαρηγιαννίδης, Καζάκης, Μπάτζιος Π. (67′ Μπίκος)

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ: Μολλά, Μποασή Σαμπρή, Σνιμσίκοφ, Τζαμιάδης, Καδρης, Χουσεΐν, Παρσαντανιάν (46′ Μπαρ Χοθυσεϊν), Κισά Αϊχάν (Τσαους Μεχμέτ), Ιβτζέ Καρά, Άλή Τασήν, Χότσκα Τουγ΄κάι, Καβάζ Μεμέτ Αλί (70′ Αϊχάν Καδρή)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ  ΠΛΕΪ ΟΦ ΚΑΙ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ