ΕΠΣ Έβρου: Αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕ Διδυμοτείχου και Ενωση Ανθειας Αριστεινου (16:30, LIVE ThrakiSportS)

 

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον φετινό μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου ανάμεσα στην Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου και την Ένωση Άνθειας Αριστείνου (ή την Ένωση Άνθειας Αριστείνου και την ΑΕ Διδυμοτείχου αν προτιμάτε), που θα διεξαχθεί στο ουδέτερο Δημοτικό Στάδιο του Σουφλίου.

Αυτός είναι ο 40ος τελικός της ιστορίας και φέρνει αντιμέτωπες δυο ομάδες, που παρά το βάρος της φανέλας που διαθέτουν, δεν έχουν κατακτήσει πολλά τρόπαια. Για την ακρίβεια η ΑΕ Διδυμοτείχου, πρωταθλήτρια πέρυσι και πρωτοπόρος φέτος στο πρωτάθλημα, το έχει καταφέρει μόνο μια φορά το μακρινό 1980 απέναντι στον πολυνίκη του θεσμού Ορέστη, αλλά τι φορά! Αμέσως μετά συνέχισε στον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και η ΑΕΔ έφτασε μέχρι και την κατάκτησή του στον τελικό του Καυτανζογλείου.

Από την άλλη η Ενωση Ανθειας Αριστείνου, ιδιαίτερα ισχυρή τα τελευταία χρόνια, φτάνει στον τελικό για τρίτη σερί χρονιά και φιλοδοξεί αυτή τη φορά να πιει και το νερό που της στέρησε πέρυσι ο Έβρος Σουφλίου και πρόπερσι ο ΑΟ Νεοχωρίου. Αμφότεροι οι φιναλίστ φτάνουν για τρίτη φορά στην ιστορία τους σε τελικό Κυπέλλου, μόνο που για την Άνθεια είναι η τρίτη σερί ενώ για την ΑΕΔ πρέπει να πάμε πίσω στον προηγούμενο αιώνα για να βρούμε τις συμμετοχές της, το 1980 όπως προαναφέρθηκε και το 1996, όταν πήρε το τρόπαιο η Σαμοθράκη.

Ο αγώνας αρχίζει στις 16:30 και φυσικά, όπως συνέβη και με τους τελικούς στις άλλες δυο ΕΠΣ του γεωγραφικού μας διαμερίσματος, αυτόν της ΕΠΣ Θράκης που διεξήχθη χθες Σάββατο και εκείνον της ΕΠΣ Ξάνθης πριν δύο εβδομάδες, θα υπάρχει πλήρης κάλυψη της αναμέτρησης με live μετάδοση του αγώνα και αμέσως μετά αναλυτικά ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από όσα θα έχουν συμβεί στο «Δημήτρης Μπακιρτζής»…

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΕΤΙΝΩΝ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΠΟΥ ΟΡΙΣΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ