ΕΠΣ Έβρου: Ο Σωτήρης Σιβούδης διαιτητής του μεγάλου τελικού! Οι βοηθοί που όρισε η Επιτροπή Διαιτησίας…

 

Σε αντίθεση με το ντέρμπι του πρωταθλήματος ανάμεσα σε ΑΕΔ και Ορέστη, όπου η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Έβρου προχώρησε στον ορισμό της τριπλέτας λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, αυτήν την φορά για τον τελικό του Κυπέλλου ο ορισμός έγινε από το βράδυ της Πέμπτης.

Αυτό θα είναι το μόνο παιχνίδι που θα διεξαχθεί όλο το Σαββατοκύριακο στον Νομό Έβρου, αφού λόγω του τελικού αλλά και της αργίας της 25ης Μαρτίου δεν ορίστηκαν αγώνες ούτε για το πρωτάθλημα της Α’ ούτε για αυτό της Β’ Κατηγορίας.

Η Επιτροπή Διαιτησίας επέλεξε τον Σωτήρη Σιβούδη να διευθύνει τον μεγάλο τελικό ανάμεσα σε ΑΕ Διδυμοτείχου και Ένωση Άνθειας Αριστείνου. Ο Σιβούδης (φώτο thrakiotis) είχε διευθύνει και το παιχνίδι της ΑΕΔ στο γηπεδο Παλαγίας με τον Ποντιακό στις 5 του Μάρτη με τους πρωταθλητές να επικρατούν με 2-0.

Σύμφωνα με τον ορισμό της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Έβρου, ο Σιβούδης θα έχει ως πρώτο βοηθό τον Τερζόπουλο και β’ως β’ βοηθό τον Γεωργακούδη. Η τριπλέτα όπως συνηθίζεται, θα βραβευθεί και αυτή μετά την λήξη του αγώνα και πριν την απονομή του κυπέλλου στον νικητή, όπως άλλωστε και ο φιναλίστ του τελικού.