ΕΠΣ Έβρου: Νέα βόμβα για τον ΠΑΟΚ στον Έβρο! Ανακοίνωσε τον πρώην προπονητή τερματοφυλάκων των Πανθρακικού, Λάρισας και Παναθηναϊκού!

 

Μετά τους Θόδωρο Κάντα, Ζόραν Στοϊνοβιτς η ακαδημία του ΠΑΟΚ Ισαακίου πέταξε νέα “βόμβα” ανακοίνωσε τον πρωην προπονητή τερματοφυλάκων του Πανθρακικού και βοηθό του Κώστα Ανυφαντάκη και Κώστα Βασιλακάκη Φίλιππο Μπoλoβίνη.

Ο 45χρονος Μπολοβίνης μάλιστα θα έρθει να μείνει μόνιμα στον Έβρο  αν και φήμες τον έστελναν να  έχει συμφωνήσει με τον Αστέρα Αμαλιάδας την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Μπολοβίνης ακόμα έχει συνεργαστεί με τους Σάκη Τσιώλη, Εμανουέλ Ρόκα, Τόζα Βεσελίνοβιτς, Νίκο Αναστόπουλο, Γιώργο Παράσχο κ.α  κατά το παρελθόν και με τους γνωστούς τερματοφύλακες Ανέστη, Γλύκο, Βελλίδη, Κυριακίδη, Γιακούποβιτς, Τσιντώτα, Αποστολίδη, Κηπουρό και πολλούς άλλους.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Ισαακίου: Θέλουμε να καλωσορίσουμε τον κ. Φίλιππο Μπολοβίνη στην ακαδημία μας.  Ο κ. Μπολοβίνης έρχεται να αναλάβει την σχόλη τερματοφυλάκων μετά από την παραίτηση του κ. Μητιγκα Αθανάσιου τον οποίο ευχαριστούμε για την βοήθεια του στην ακαδημία.
Ο κ. Μπολοβίνης είναι προσωπική επιλογή του κ. Κάντα οποίος είναι και ο επικεφαλής της σχόλης
Λίγα λόγια για τον νέο μας προπονητή που έχει παρακολουθήσει διεθνή σεμινάρια που αφορούν την προπόνηση και προετοιμασία των αθλητών στην συγκεκριμένη θέση και έχει συνεργαστεί με κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων

Ομάδες που έχει εργαστεί στο παρελθόν είναι: ΠΑΕ ΑΕΛ, ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, Π.Α.Ε ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, Π.Α.Ε ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, Π.Α.Ε ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, Π.Α.Ε ΠΑΣ ΚΟΡΝΘΟΣ
Π.Α.Ε ΚΟΡΩΠΙ, ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, Π.Α.Ε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ακαδημίες τερμ/κων), ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ.
Καλωσορίζουμε ακόμη έναν μεγάλο προπονητή στην ακαδημία μας.