Η δυναμική παρουσία της ΑΕ Κομοτηνής στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος με πρόεδρο και… προπονητή

 

Μεγάλο γεγονός για το ελληνικό βόλεϊ και ιδίως για την Βόρεια Ελλάδα ήταν η διοργάνωση του φαίναλ φορ του κυπέλλου που έγινε το Σαββατοκύριακο στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο με κυπελλούχο τον Ολυμπιακό και συγκέντρωσε πλήθος κόσμου από όλη την χώρα και την Θράκη, που είχε άλλωστε και συμμετοχή χάρη στην Ορεστιάδα.

Συγκεκριμένα εκτός από τους Μαυρίδη και Παλέντζα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (θυμηθείτε ΕΔΩ) αλλά και τον Τάσο Βλασακίδη και τα κορίτσια της Νέας Βύσσας (θυμηθείτε ΕΔΩ), στο ιστορικό γήπεδο της Θεσσαλονίκης εκπροσωπήθηκε και η ΑΕ Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα με ευκαιρία το ρεπό της ομάδας της ΑΕ Κομοτηνής στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε για ένα διήμερο ο υπεύθυνος για τα πάντα στην ομάδα Τάσος Πετρίδης μαζί με την σύζυγό του και τα παιδιά του, καθώς όπως είπαν στο ThrakisportS δεν χάνουν ευκαιρία να παρακολουθήσουν μεγάλα βολεικά γεγονότα.

Σε άλλο σημείο και ο προπονητής του ανδρικού τμήματος Ανέστης Γιαννακόπουλος, με την ιδιότητα ως ομοσπονδιακός προπονητής και βοηθός του Τάκη Φλώρου στην Εθνική Κορασίδων, η οποία παρακολούθησε σχεδόν σύσσωμη το φάιναλ φορ.  Τον βλέπετε δεξιά στην δεξιά φωτό, ενώ πιο πίσω εικονίζεται και ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής Κορασίδων Βαγγέλης Περόπουλος.

Η Εθνική Κορασίδων στις 26 Μαρτίου αναχωρεί για τη γειτονική Βουλγαρία. Το πρόγραμμα της προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μετά τις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας περιλαμβάνει 2 ματς με την «οικοδέσποινα» Βουλγαρία στις 27 και 28 Μαρτίου και στις 30 του μήνα η «γαλανόλευκη» αποστολή θα μεταβεί στην Ολλανδία.