Στο Αλεξάνδρειο και ο Νίκος Παλεντζας παρέα με τον πρώην του Εθνικού Γιάννη Γεωργιάδη!

 

Στην Θεσσαλονίκη και το φάιναλ φορ στο Αλεξάνδρειο βρέθηκε ο διαγώνιος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Νίκος Παλέντζας όπου παρακολούθηκε τα παιχνίδια της Ορεστιάδας με την Κηφισιά αλλά το παιχνίδι της πρώην του ομάδας του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Ο Παλέντζας με ευκαιρία το ρεπό από το πρωταθλημα λόγω του κυπέλλου πετάχτηκε ένα διήμερο Θεσσαλονίκη να δει την οικογένειά του, αλλά με την ευκαιρία να δει το μεγάλο ημιτελικό όπου ο Ολυμπιακός σχετικά εύκολα επικράτησε του ΠΑΟΚ με 3-1.

Mαζί με τον Νίκο Παλέντζα βρίσκόταν ο φίλος του και παλιός πασαδόρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιάννης Γεωργιάδης. Ο Γεωργιάδης αγωνίστηκε στο Εθνικό τη σεζόν 2010-11 και εκτός των άλλων αγωνίστηκε σε Ηρακλή, ΠΑΟΚ, Νέστωρα και ΑΕΚ ενω τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην Αγγλία και στο Πόρτσμουθ για σπουδές.

Σε ερώτηση του ThrakiSportS λίγο πριν τον αγώνα για το ντέρμπι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ και οι δυο απάντησαν οτι δεν υπάρχει φαβορί ιδιώς αφού το παιχνίδι γίνεται στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο οι Αγκάμεζ και Τσούπκοβιτς είχαν άλλη άποψη… κάνοντας χαρούμενο τον γενικό αρχηγό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Θεόδωρο Μαυρίδη που βρέθηκε και αυτός από τον Έβρο στο Αλεξάνδρειο.