ΕΠΣ Θράκης: Κυρίαρχη αλλά άτυχη η Ελπίδα Σαπων υποχρεώθηκε σε ισοπαλία με το Κόσμιο

 

 

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής μεταξύ της Ελπίδας Σαπών και του ΠΑΟΚ Κοσμίου, είχε ως αποτέλεσμα την ισοπαλία και ακριβές σκορ 1-1.

Το αποτέλεσμα δε βοηθά καθόλου τον ΠΑΟΚ Κοσμίου που είδε τον Ίασμο με τη μεγάλη νίκη του να φεύγει αρκετά μπροστά στη πρώτη θέση κι εκείνος να μένει σταθερά στη δεύτερη θέση. Η Ελπίδα Σαπών παραμένει στη τέταρτη θέση της βαθμολογίας με μεγάλη διαφορά από τον τέταρτο και τον πέμπτο.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ελπίδα μπήκε καλύτερα από το Κόσμιο και παρουσίαζε αυτή την εικόνα καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο Πασχάλης κατάφερε να έχει δυο απανωτές ευκαιρίες στο 16′ και στο 18′ τις οποίες όμως δεν διαχειρίστηκε σωστά και κατέληξαν άουτ. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να βρουν στόχο και έπαιζαν πιο κεντρικά. Στο 33′ ο Στοΐνοβιτς μετά από μια φάση, βρέθηκε στο έδαφος και ο διαιτητής έδωσε πέναλντι όπως αναφέρει το RodopiSportS. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ερκάν, ο οποίος βρήκε τα δίχτυα και έκανε το 0-1. Στο 40′ η ομάδα των Σαπών είχε τη πρώτη της ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Πάλι αλλά το γκολ του ακυρώθηκε καθώς θεωρήθηκε ότι βρισκόταν σε θέση οφσάιντ. Το ημίχρονο έκλεισε με το γκολ του Πασχάλη για τις Σάπες, όπου έγινε το 1-1.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι καλύτεροι, πιέζοντας για να προηγηθούν. Για το Κόσμιο υπήρξαν καλές στιγμές από τον Στοΐνοβιτς, που δε κατάφεραν όμως να γίνουν γκολ. Ο Πάλι ήταν ο πρωταγωνιστής αυτού του ημιχρόνου για τις Σάπες καθώς παραβίασε αρκετές φορές την άμυνα του Κοσμίου αλλά και τον τερματοφύλακα Δεληγιάννη αλλά ήταν άτυχος, καθώς καμία από τις προσπάθειες του δεν απέδωσε. Έτσι οι δυο ομάδες πάρα τις προσπάθειες δεν βρήκαν άλλο τέρμα και έμειναν ισόπαλες. Αρκετά παράπονα για τη διαιτησία Δρακίδη και των βοηθών Καρακασίδη, Χαρίτση και ειδικότερα για τη φάση του πέναλντι.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ: Ποιμενίδης, Σωμαράκης, Πασσάς, Ριζόπουλος, Ρούφος, Αλήοσμαν, Κουδούνης (87 ‘Κομνηνός), Καραθανάσης, Πασχάλης, Πάλι (81′ Καραθανάσης Β.), Καραπάτσιος (68′ Βελημβασάκης)

ΠΑΟΚ Κοσμίου: Δεληγιάννης, Πότσης (70′ Βοργιατζίδης), Γιαπρακτσης, Μητρούσης, Ταμάμης, Ξενάκης, Αραμπατζής (87’ Μουρατίδης), Κυπιρτόγλου, Αμέτ Ερκάν, Φλέγγας, Στοϊνοβιτς