Εγκώμια Βαρούχα μέσω του Σκάι για τις υποδείξεις του Χασάν Κούλα στο ντέρμπι αιωνίων

 

Ο Παναθηναϊκός νίκησε στο ντέρμπι με 1-0 τον Ολυμπιακό, αλλά νικήτρια στη Λεωφόρο αναδείχθηκε και η διαιτητική τριπλέτα που κλήθηκε να διευθύνει το ντέρμπι των αιωνίων, στην οποία ως γνωστόν μετείχε και ο ξανθιώτης διεθνής διαιτητής Χασάν Κούλα.

Μάλιστα, ο γνωστός τηλεκριτικός διαιτησίας Παναγιώτης Βαρούχας μιλώντας αρκετά μετά τα μεσάνυχτα στην τηλεοπτική εκπομπή Kick Off που μεταδίδεται από τον Σκάι, ιδιοκτησίας του προέδρου του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζο, έπλεξε το εγκώμιο στον θρακιώτη βοηθό.

Δύο επίμαχες φάσεις υπήρξαν από την πλευρά του σε επιθέσεις του Παναθηναϊκού και ορθά έκρινε ο Βαρούχας ότι ενήργησε σε αμφότερες, υποδεικνύοντας σε οφσάιντ παίκτες του τριφυλλιού. Μάλιστα μία από αυτές την χαρακτήρισε εξαιρετικά δύσκολη και τόνισε το γεγονός ότι βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο.

Ο Βαρούχας επισήμανε πάντως ότι ο μειονοτικός βοηθός έκανε και ένα λαθάκι σε μια οριακή φαση, αλλά σε γενικές γραμμές τόνισε ότι η διαιτησία του ντέρμπι ήταν πολύ καλή και η παρουσία του Χασάν Κούλα στο πρώτο του ντέρμπι σχεδόν… εξαιρετική.