Φιλανθρωπικός φιλικός αγώνας ανάμεσα στην Εθνική Ενόπλων Γυναικών και την Βασίλισσα της Θράκης ανακοίνωσε ο Δήμος Ξάνθης

 

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Ξάνθης το μεσημέρι της Παρασκευής ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της Ξάνθης για την διεξαγωγή φιλανθρωπικού αγώνα ανάμεσα στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Βασίλισσα της Θράκης και την Εθνική Ενόπλων Γυναικών στις 22 Μαρτίου και ώρα 11:00 στο γήπεδο του ΑΟΞ.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

O Δήμος Ξάνθης διά του Τμήματος Άθλησης και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Ξάνθης, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, διοργανώνουν φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων της Εθνικής Γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και της γυναικείας ομάδας της πόλης μας, «Βασίλισσα της Θράκης». Ο αγώνας θα δοθεί στις 22 Μαρτίου 2017 και ώρα 11:00 στο γήπεδο του Α.Ο Ξάνθης, που βρίσκεται μέσα στην πόλη. Η είσοδος στο γήπεδο είναι  δωρεάν. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα δοθεί στα πλαίσια της ενημέρωσης ενάντια στον εκφοβισμό «bullying», ένα φαινόμενο συνεχές που παρουσιάζεται  ολοένα και πιο συχνά στον χώρο του αθλητισμού, στα σχολεία αλλά και σε όλες τις βαθμίδες της κοινωνίας. Παράλληλα όλο αυτό το διάστημα η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων με την βοήθεια της τοπικής γυναικείας ομάδας «Βασίλισσα της Θράκης» και με τη συνεργασία των φορέων της Ξάνθης θα συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα διανεμηθούν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες του Νομού. Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα θα συγκεντρώνονται τρόφιμα στο χώρο του γηπέδου. Την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 και ώρα 12:30 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Ξάνθης.

 

Για το Δήμο Ξάνθης                                                 Για την Ε.Π.Σ Ξάνθης

Τμήμα Αθλητισμού                                                           Ο Πρόεδρος

Η Αντιδήμαρχος

Αλεξία Γκιρτζίκη                                                          Γεώργιος Πανίδης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here