ΕΠΣ Ξάνθης: Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση του 39ου τελικού Κυπέλλου

 

Με ανακοίνωσή της το πρωί της Τετάρτης η ΕΠΣ Ξάνθης ευχαριστεί όλους τους φορείς του Νομού Ξάνθης, αλλά και τον ΑΟ Ξάνθης που παραχώρησε το γήπεδο των Πηγαδίων για την διεξαγωγή του 39ου μεγάλου τελικού Κυπέλλου της Ένωσης.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣ Ξάνθης:

«H  Διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ευχαριστεί θερμά τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που παραβρέθηκαν στον 39ο τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ξάνθης που διεξήχθη την Κυριακή 11 Μαρτίου στο ΞΑΝΘΗ ARENA.

Εν αρχή θα θέλαμε να ευχαριστούμε τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ κο Χρήστο Πανόπουλο, την Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ αλλά και το προσωπικό για την παραχώρηση του γηπέδου και για την πολύτιμη βοήθεια τους στην διεξαγωγή του τελικού. Για ακόμη μια απέδειξαν πως είναι δίπλα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τους ευχόμαστε επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Συγχαρητήρια αξίζουν στις Διοικήσεις, στους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Θαλασσιάς και του ου Άρη Αβάτου για την εξαιρετική τους παρουσία τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου συμβάλλοντας στην επιτυχία του τελικού.

Ευχαριστούμε θερμά το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» όσο και το κατάστημα ForthnetΞάνθης του κου Ανέστη Αντωνιάδη για την ευγενική τους χορηγία και υποστήριξη για την διεξαγωγή του τελικού. Επίσης ευχαριστούμε την μπάντα του Δ’ ΣΣ για την παρουσία της στην έναρξη του τελικού όπως και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αβάτου για την διαφορετική νότα που έδωσαν με τους παραδοσιακούς χορούς.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Αστυνομική Διεύθυνση και το Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης για την εξασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα.

Τέλος, τα Μέσα Ενημέρωσης της Ξάνθης είχαν σημαντικό ρόλο με την προβολή του τελικού και την αθρόα προσέλευση φίλων του ποδοσφαίρου και τους ευχαριστούμε».