Γ’ Εθνική: Ο Απόλλωνας έπρεπε να τηρήσει το fair play, δεν υπάρχει καμία πρόθεση να κόψουμε τη ροή, ο παίκτης τραυματίστηκε

Δυο μέρες μετά τον επεισοδιακό αγώνα του Ορφέα Ξάνθης με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο Μπάμπης Χατζημεστής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Σέντρα» του ραδιόφωνού της Θεσσαλονίκης Metropolis, για τη φάση του γκολ της Καλαμαριάς και τα όσα έγιναν στο παιχνίδι.

Ο Μπάμπης Χατζημεστής φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος, ενώ τόνισε πως δεν υπήρχε καμία πρόθεση να διακοπεί ο ρυθμός του αγώνα, ειδικά από τη στιγμή που εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως ο παίκτης του Ορφέα, Λάζαρος Μαυρόπουλος τραυματίστηκε σοβαρά, συγκεκριμένα με διπλό κάταγμα στην περόνη, και κινδυνεύει να χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπάμπης Χατζημεστής:

«Πάνω από όλα σεβόμαστε την ιστορία του Απόλλωνα που είναι ένα μεγάλο σωματείο. Κάθε εβδομάδα ο Καλαϊτζίδης δημιουργεί πρόβλημα, όμως, ας μην σταθούμε σε αυτήν την διαδικασία. Στο 75’ ο ποδοσφαιριστής μας Λάζαρος Μαυρόπουλος μετά από μια διεκδίκηση της μπάλας έπεσε κάτω με διπλό κάταγμα. Βγαίνει ο ποδοσφαιριστής μας έξω, δεν αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα του τραυματισμού του και μετά δοκιμάζει να μπει. Έρχεται κάποια στιγμή η μπάλα στα πόδια του στο κέντρο του γηπέδου, δεν μπορεί να τη συγκρατήσει πέφτει κάτω και σηκώνει το χέρι. Φωνάζαμε όλοι “η μπάλα έξω”, όμως, ο Απόλλων συνέχισε να παίζει και έβαλε γκολ. Όταν ερωτήθηκαν οι παίκτες του Απόλλωνα είπαν ότι δεν το αντιλήφθηκαν. Φώναζε όλο το γήπεδο, η μπάλα έπαιζε στο μέσο του γηπέδου. Το βίντεο του αγώνα το δείχνει ξεκάθαρα. Ο παίκτης νοσηλεύεται με διπλό κάταγμα στην περόνη. Και στον Απόλλωνα λένε ότι το κάναμε εσκεμμένα. Είναι δυνατό να έσπασε το πόδι του ο παίκτης και το κάναμε εσκεμμένα; Μια ομάδα σαν τον Απόλλωνα έπρεπε να το τηρήσει το fair play»