Γ’ Εθνική: Ο «έλεγχος» των παικτών και προπονητών από την Θράκη στις ομάδες εκτός Θράκης

 

Παιχνίδια για την 22η αγωνιστική πραγματοποιήθηκαν αυτή την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017.

Ο Ορφέας γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες για την φάση του τέρματος αλλά και την μη τήρηση του fair play από την πλευρά των παικτών της Καλαμαριάς. Αντίθετα η Δόξα Προσκυνητών αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας σε αναμέτρηση απέναντι στον Αλμωπό Αριδαίας.

Πέραν των δυο ομάδων μας έχουμε και πολλούς άλλους θρακιώτες ποδοσφαιριστές και προπονητές, που λαμβάνουν μέρος στο πρωτάθλημα με άλλες ομάδες αλλά έστω και μέσω αυτών συμμετέχουν στους αγώνες της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ως Θρακιώτες λογίζουμε φυσικά όσους έχουν καταγωγή από την Θράκη, όμως στο καθιερωμένο μας αφιέρωμα έχουμε συμπεριλάβει και παίκτες που έχουν περάσει από ομάδες της Θράκης. Αυτήν την Κυριακή τα πήγαμε καλά αφού σκόραραν Ίγκορ δις, Μελισσόπουλος και Φωτάκης,

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Δόξα Δράμας-ΑΟ Καρδίας 3-0:  Βασικός αγωνίστηκε για την ομάδα της Δόξας ο Σικαλιάς,  ο πρώην αρχηγός του Πανθρακικού Λαδάκης, ο εβρίτης Αντρέας Μκρτσιαν, ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού Ίγκορ που σκόραρε δύο τέρματα προτού αντικατασταθεί στο 74′ λεπτό της αναμέτρησης. Βασικός ξεκίνησε στην αναμέτρηση ο Καρλόπουλος προτού αντικατασταθεί λόγω τραυματισμού μόλις στο 19′ λεπτό από τον  πρώην παίκτη του Πανθρακικού  Μπουσινάκη.

Νάουσα-Νέστος Χρυσούπολης 3-1: Στην ήττα του Νέστου Χρυσούπολης βασικός αγωνίστηκε ο ξανθιώτης Παυλακάκης και ο πρώην παίκτης της Ξάνθης Κούτεφ όπως και ο Βαλαβανόπουλος με πέρασμα από τα τμήματα υποδομής της Ξάνθης. Σαν αλλαγή αγωνίστηκε ο ξανθιώτης Μπουλγκούρας.

Καβάλα-Απόλλων Παραλιμνίου 1-1: Για την Καβάλα βασικοί αγωνίστηκαν οι Σταματόπουλος και Μελισσόπουλος που έβαλε μπροστά στο σκορ προσωρινά την ομάδα του. Βασικός αγωνίστηκε επίσης ο Τζιτζιφάκος προτού αντικατασταθεί στο 64′ λεπτό. Καθόλου δεν αγωνίστηκαν οι Συριτούδης,  Λίτσκας όπως και οι ξανθιώτες Προύντζος και Τουμαντζίδης. Καθόλου χρόνο συμμετοχής δεν πήρε και ο Φραγκούλης με πέρασμα από τα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού. Για τους φιλοξενούμενους βασικός αγωνίστηκε ο πρώην του Πανθρακικού Κώστας Τριανταφύλλου χωρίς να αντικατασταθεί.

Μακεδονικός Φούφα-Εορδαϊκός 1-0: Καθόλου δεν αγωνίστηκε για τους γηπεδούχους ο πρώην παίκτης του Ορφέα Ξάνθης Μόσχος καθώς μετά τον σοβαρό τραυματισμό του που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

2ος ΌΜΙΛΟΣ

Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Λάρισας 1-1: Για τους γηπεδούχους βασικός ξεκίνησε ο πρώην παίκτης της Ξάνθης Σουάνης προτού αντικατασταθεί στο 64′ λεπτό της αναμέτρησης.

Πιερικός-Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου 1-0: Για τους γηπεδούχους βασικός ξεκίνησε την αναμέτρηση ολοκληρώνοντας το 90 λεπτό ο πρώην των ακαδημιών του Πανθρακικού Καρτσαμπάς. Για τους φιλοξενούμενους καθόλου δεν αγωνίστηκε ο πρώην της Ξάνθης Ψύρρας.

Αμβρακία Κωστακιών-ΑΕ Καραϊσκάκης 0-2: Για τους φιλοξενούμενους ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι πρώην παίκτες του Πανθρακικού Ζυγκερίδης και Κουσίδης ενώ καθόλου δεν αγωνίστηκε ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού  Μπεκατώρος.

Πύδνα Κίτρους-Διαγόρας Σεβαστής 2-0: Για τους γηπεδούχους βασικός ξεκίνησε ο πρώην της Ξάνθης Παπαδημητρίου που άνοιξε το σκορ για λογαριασμό της ομάδας του. Βασικός επίσης και ο πρώην παίκτης της Ξάνθης Καθάριος που αντικαταστάθηκε στο 70′ λεπτό. Καθόλου δεν αγωνίστηκε ο  πρώην πορτιέρο του Πανθρακικού και της Ελπίδας Σαπών Δημήτρης Παπατολίκας όπως και ο πρώην του Πανθρακικού Κωστίκος. Για τους φιλοξενούμενους βασικός ξεκίνησε την αναμέτρηση ο πρώην μπακ του Πανθρακικού Δημήτρης Σκλιοπίδης ολοκληρώνοντας το 90λεπτό.

Τηλυκράτης Λευκάδας-Νίκη Βόλου 1-0:  Για την ομάδα της Λευκάδας βασικός ήταν ο πρώην στόπερ του Πανθρακικού Κώστας Ιασωνίδης.

3ος ΌΜΙΛΟΣ

ΠΑΟ Βάρδας-ΑΟ Λουτράκι 2-1: Βασικός για τους φιλοξενούμενους ξεκίνησε ο εβρίτης Τσορμπατζίδης όπως και ο ξανθιώτης Γούλας που αντικαταστάθηκε στο 93′ λεπτό της αναμέτρησης. Καθόλου δεν αγωνίστηκε ο εβρίτης Δροσάκης.

Παναχαϊκή-Τσικλητήρας Πύλου 3-0:  Βρονταράς, Μακρυδημήτρης και Φωτάκης αγωνίστηκαν βασικοί με τον τελευταίο να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του προτού αντικατασταθεί στο 65′ λεπτό για την ομάδα της Παναχαϊκής. Καθόλου δεν αγωνίστηκε ο πρώην του Πανθρακικού Πολίμος.

4ος ΌΜΙΛΟΣ

Θύελλα Ραφήνας-Ιαλυσος 0-0: Για τους γηπεδούχους ως αλλαγή αγωνίστηκε για περίπου 5 λεπτά ο ξανθιώτης Ντόσκας. Για τους φιλοξενούμενους βασικός ξεκίνησε την αναμέτρηση ο πρώην παίκτης της Ξάνθης και της ΑΕΚ Ρίκκα που ολοκλήρωσε και το 90′ λεπτό.

Προοδευτική-Ιωνικός 2-1: Στο μεγάλο ντέρμπι του 4ου ομίλου, βασικός ξεκίνησε ολοκληρώνοντας το 90′ λεπτό  ο πρώην διεθνής παίχτης της Ξάνθης, Ολυμπιακού και ΑΕΚ Χρήστος Πατσατζόγλου. Καθόλου δεν αγωνίστηκε ο εβρίτης Γαιδατζής. Για τους φιλοξενούμενους καθόλου χρόνο συμμετοχής δεν πήρε ο εβρίτης Κυριακίδης.

Ατσαλένιος-Ερμής Ζωνιανών 1-0: Για τους Κρητικούς καθόλου ως βασικός ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση αγωνίστηκε ο εβρίτης Τοπούζης. Καθόλου χρόνο συμμετοχής δεν πήρε ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού Ρουσσάκης.

Ρόδος-Τριγλία Ραφήνας 1-0: Για τους Ροδίτες καθόλου δεν αγωνίστηκε ο πρώην του Πανθρακικού Μοσχάκης.

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ-Πανθηραϊκός 0-2: Για τους γηπεδούχους  βασικός αγωνίστηκε ο Αρσενιεβιτς ενώ ως αλλαγή για περίπου 5 λεπτά αγωνίστηκε  ο Κομοτηναίος Γκουτσίδης. Για τους φιλοξενούμενους βασικός αγωνίστηκε ο πρώην της Ξάνθης Λαζαρίδης που αντικαταστάθηκε στο 62′ λεπτό όπως και ο πρώην του Πανθρακικού Μυρθιανός που αντικαταστάθηκε με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Καθόλου χρόνο συμμετοχής δεν πήρε ο ξανθιώτης Οδυσσέας Γεωργιαδης.

Εθνικός-Άγιος Ιερόθεος 2-1:  Βασικός αγωνίστηκε για τον Αγ. Ιερόθεο ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού. Κωνσταντίνος Κάρδαρης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here