«Οι μόνοι που τίμησαν τον ΑΟΞ ήταν οι XanthiFans! Κάνατε την Κέρκυρα να μοιάζει με Μπαρτσελόνα»

 

«Ναυάγιο». Με αυτό το σχόλιο ο σύνδεσμος των XanthiFans περιέγραψε την κακή εμφάνιση και την ήττα του ΑΟΞ στην Κέρκυρα, που είχε σαν αποτέλεσμα να βρεθεί η ομάδα εκτός πεντάδας.

«Μια ομάδα σκιά του εαυτού της, σωστό “ναυάγιο”, παρουσιάστηκε σήμερα στην Κέρκυρα. Ο πραγματικός ΑΟΞ “παρέμεινε” στην Ξάνθη και σε καμία χρονική στιγμή δεν παρουσιάστηκε στο σημερινό παιχνίδι», σχολίασε ο σύνδεσμος που παρά τα χιλιόμετρα της απόστασης και… τις θάλασσες, έδωσε παρών και στο νησί των Φαιάκων.

«Για την σημερινή εμφάνιση δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Η ομάδα που είδαμε σήμερα δεν έχει καμία σχέση με αυτή που αγωνίστηκε στην Τούμπα. Σε ένα παιχνίδι που οι παίκτες, εκτός του Ζίβκο,  θα έπρεπε να τα παίξουν όλα γι’ όλα προκειμένου να αποκτήσουν ένα ισχυρό προβάδισμα για την πεντάδα, αυτοί δεν δημιούργησαν καμία ευκαιρία κι έκαναν την Κέρκυρα να μοιάζει με “Μπαρτσελόνα”», σχολιάζουν οι οπαδοί.

Και καταλήγουν: «Οι μόνοι που τίμησαν σήμερα τον ΑΟΞ με την παρουσία τους ήταν οι Xanthifans που ταξίδευαν όλη νύχτα προκειμένου να συμπαρασταθούν με όλες τους τις δυνάμεις στην ΑΟΞΑΡΑ. Άϋπνοι, έδωσαν τα πάντα προκειμένου οι παίκτες μας να μην αγωνιστούν μόνοι τους.

Το “ευχαριστώ” των παικτών ήταν μία θλιβερή και ακατανόητη εμφάνιση. Ελπίζουμε τα επόμενα παιχνίδια τα αποτελέσουν την αφορμή, το σημερινό “ναυάγιο”, να ξεχαστεί σύντομα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here