LIVE από τo ΕΑΚ Κέρκυρας για την Super League: ΑΟ Κασσιόπη – ΑΟ Ξάνθη 1-0 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ΕΑΚ Κέρκυρας και μέσα από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα της Ξάνθης στο νησί των Φαιάκων στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερωθείτε για το επόμενο τρίωρο από το ΕΑΚ Κέρκυρας την εξέλιξη στο παιχνίδι ΑΟ Κασσιόπη – Ξάνθη για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ώρα 14:20 Πριν περάσουμε στα πρώτα στοιχεία από την Κέρκυρα, πάμε να δούμε τους χορηγούς που βοηθούν τα μέγιστα στο να γίνεται πραγματικότητα αυτή η μετάδοση.

Ώρα 14:25 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 14:31 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14:37 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφία 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14:44 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 14:49 Πάμε να δούμε και τις συνθέσεις των δύο ομάδων από την Κέρκυρα.

ΑΟ Κασσιόπη: Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Ντιμιτρόφσκι, Βενέτης, Ντιόγκο Ζ., Σιόντης, Νίκιτς, Γεωργίου, Ντιόγκο Κ., Επσταϊν, Τουράμ

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Γουάλας, Καμαρά, Ντε Λούκας, Βασιλακάκης, Τριάδης, Λουσέρο, Γιουνές.

Ώρα 14:58 Αυτή τη στιγμή η είσοδος των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Ώρα 15:01 Σέντρα στο παιχνίδι!

3′ Πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι. Ο Κέβιν Ντιόγκο της Κέρκυρα είναι αυτός που την αντικρίζει.

5′ Το πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα συμπληρώθηκε, χωρίς καμία ιδιαίτερη φάση από τις δύο ομάδες έως τώρα.

7′ Πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα, με τον Γιουνές να εκμεταλλεύεται μια βαθιά μπαλιά, να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας της Κέρκυρας, αλλά να μην κάνει καλό κοντρόλ και να βλέπει τον Κουτζαβασίλη να τον προλαβαίνει μαζεύοντας τη μπάλα.

9′ Νέα καλή ευκαιρία, με την Ξάνθη να βγαίνει γρήγορα στην κόντρα, όμως να μην μπορούν ούτε ο Λουσέρο, ούτε ο Ντε Λούκας να κάνουν ένα καλό σουτ και την μπάλα να φεύγει τελικά κόρνερ.

15′ Συμπληρώθηκε το πρώτο τέταρτο του αγώνα, και φαίνεται πως η Ξάνθη έχει βγει για να πάρει το τρίποντο που θα την ανεβάσει στην τέταρτη θέση, αφού από την αρχή του αγώνα πιέζει πολύ ψηλά και κυνηγάει το γκολ που θα την βάλει σε θέση οδηγού.

16′ Καλή ευκαιρία για την Ξάνθη, με τον Τριάδη να κάνει από δεξιά μια σέντρα-σουτ, αλλά την μπάλα να κοντράρει στα πόδια των αμυντικών και να καταλήγει σε νέο κόρνερ.

17′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα στο ματς, και πάλι για την Κέρκυρα, αλλά αυτή τη φορά για τον Νίκιτς.

20′ Περίπου 30 είναι οι ηρωϊκοί φίλαθλοι της Ξάνθης που ταξίδεψαν στην Κέρκυρα για να στηρίξουν την ομάδα τους, και φωνάζουν ασταμάτητα από την έναρξη του αγώνα δίνοντας το δικό τους στίγμα στο σημερινό παιχνίδι.

22′ Άλλη μια κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι, αυτή τη φορά για την Ξάνθη και τον Φερνάντο Γουάλας.

25′ Έχει ισορροπήσει κάπως το παιχνίδι η Ξάνθη, μετά και το πολύ καλό ξεκίνημα της Ξάνθης, και πλέον το ματς είναι μοιρασμένο.

27′ Νέα κάρτα στο παιχνίδι από τον διαιτητή της αναμέτρησης Καραντώνη, με τον Λισγάρα να κόβει μια αντεπίθεση της Κέρκυρας και να δέχεται την κίτρινη κάτα.

29′ Προσπαθεί να απειλήσει και πάλι η Ξάνθη, με τον Τριάδη να γυρνά προς την εστία, να επιχειρεί και ένα σουτ, αλλά την μπάλα να φεύγει άουτ.

34′ Απειλεί με ένα σουτ του Τουράμ η Κέρκυρα, αλλά ο Ζίβκοβιτς μπλόκαρε εύκολα.

37′ Η Κέρκυρα ανεβαίνει και δημιουργεί μια νέα ευκαιρία, με τον Ντιόγκο να βγάζει μια καλή μπαλιά στον Τουράμ, ο οποίος όμως δεν πρόλαβε τη μπάλα και ο Ζίβκοβιτς μπλόκαρε.

45′ Κόκκινη κάρτα για την Ξάνθη! Σκληρό μαρκάρισμα από τον Γουάλας πάνω στον Επσταϊν και αντικρίζει την απευθείας κόκκινη του διαιτητή.

45′ Δύο τα λεπτά των καθυστερήσεων στην Κέρκυρα.

45+1′ Στις καθυστερήσεις και οι δύο ομάδες με δέκα, αφού ο γεωργίου είναι εκτός για τις πρώτες βοήθειες.

Ώρα 15:49 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου. ΑΟ Κασσιόπη – Ξάνθη 0-0.

Ώρα 15:50 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 15:54 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 15:58 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφία 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ εδώ.

Ώρα 16:02 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 16:03 Σε λίγο η έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.

Ώρα 16:04 Ξεκίνησε το δεύτεο ημίχρονο!

46′ Αποχωρεί τελικά ο Φώτης Γεωργιου, αφού μετά το φάουλ του Γουάλας, για το οποίο ο Βραζιλιάνος της Ξάνθης είδε την κόκκινη κάρτα, δεν μπορεί να συνεχίσει.

46′ Πρώτη αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Σιλά μπαίνει για να πάρει τη θέση του Γουάλας που αποβλήθηκε, με τον Καμαρά να αποχωρεί από το γήπεδο.

49′ Πρώτη καλή ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο, για την Κέρκυρα, με τον Κόντο εκμεταλλευόμενος μια σέντα του Επσταϊν, αλλά τη μπάλα να φεύγει άουτ.

56‘ Πολύ καλή απόκρουση για τον Ζίβκοβιτς, στο σουτ του Ντιόγκο και παραχωρεί κόρνερ.

60′ Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη, με τον Λάζιτς να παίρνει τη θέση του Τριάδη.

62′ Πρώτη αλλαγή για την Κέρκυρα, ο Ντουάλα μπαίνει και αντικαθιστά τον Νίκιτς.

66′ Γκολ για την Κέρκυρα… Ο Κέβιν Ντιόγκο εκμεταλλεύθηκε μια ωραία σέντρα του Κόντου και με ωραία ενέργεια έκανε το 1-0. ΑΟ Κασσιόπη – Ξάνθη 1-0.

70′ Προσπαθεί να απειλήσει με ένα σουτ του Ντε Λούκας η Ξάνθη, το σουτ του οποίου όμως είναι εντελώς ακίνδυνο για την εστία του Κουτζαβασίλη..

74′ Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την Ξάνθη, με τον Λουσέρο να βγαίνει και να δίνει τη θέση του στον Μάρκος Πιτσέλι.

79′ Προσπαθεί να συνέλθει από το γκολ που δέχθηκε η Ξάνθη και κάνει μια τελική με ένα σουτ του Πιτσέλι, που όμως μπλοκάρει εύκολα ο Κουτζαβασίλης.

85′ Δεν μπορεί να απελείσει η Ξάνθη, η Κέρκυρα έχει κλείσει πολύ σωστά τις γραμμές της, και δεν αφήνει τους παίκτες της Ξάνθης να πατήσουν περιοχή.

90+2′ Από μία κίτρινη κάρτα σε Πιτσέλι και Ντιόγκο για αψιμαχίες εντός της περιοχής της Κέρκυρας.

90+3′ Τέλος του αγώνα στην Κέρκυρα! Η Ξάνθη γνωρίζει την ήττα και χάνει μια μεγάλη ευκαιρία να ανέβει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας! ΑΟ Κασσιόπη – Ξάνθη 1-0…

Μείνετε συντονισμένοι στο ThrakiSportS, ακολουθεί πλούσιο ρεπορτάζ από την αναμέτρηση σε επόμενες αναρτήσεις. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, που μπορείτε να θυμηθείτε παρακάτω…