Κρούση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Άκη Ζήκο για να αναλάβει τις ακαδημίες του δικεφάλου

 

Οι ακαδημίες για τον ΠΑΟΚ αποτελούν ζωτική σημασία και η εξέλιξη τους είναι πρώτη στη λίστα του Ιβάν Σαββίδη, κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι οι άνθρωποι του δικεφάλου προσέγγισαν τον Άκη Ζήκο, για να αναλάβει υπεύθυνός τους.

Οι πληροφορίες προέρχονται από την Θεσσαλονίκη, δημοσιεύθηκαν σε μέσα ενημέρωσης της συμπρωτεύουσας και αναφέρουν ότι υπήρξε ήδη και “ραντεβού” μεταξύ των δυο πλευρών, που έλαβε χώρα στην Αθήνα και  το… “κανόνισε” παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, που έγραψε ιστορία όχι μονο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε όλο το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αυτή η κίνηση γίνεται από τον “δικέφαλο” του βορρά, στο πλαίσιο της εξέλιξης και της ανάπτυξης των “ασπρόμαυρων” τμημάτων υποδομής. Άλλωστε, πριν από λίγες ημέρες ο μεγαλομέτοχος και ιδιοκτήτης της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης είχε παρουσιάσει στο διοικητικό συμβούλιο το σχετικό project.

Η περίπτωση του Άκη Ζήκου που ήταν διευθυντής Ακαδημιών στην ΑΕΚ, σε συνεργασία με τον πρώην υπεύθυνο Ακαδημιών του Παναθηναϊκού,Γιάννη Σαμαρά απασχολεί και την ΑΕΚ, παρόλα αυτά οι τελευταίες πληροφορίες από την συμπρωτεύουσα κάνουν λόγο για άρνηση του Ζήκου να αναλάβει την θέση, αν και κάποιοι επιμένουν ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here