Ήμαρτον… επεισόδια και στο γυναικείο ποδόσφαιρο! Aπειλές και τραμπουκισμούς καταγγέλουν από την Πανσερραϊκή στην εξέδρα της Βασίλισσας

 

Δεν πέρασε ούτε ώρα και γρήγορα δικαιωθήκαμε στο τέλος του προηγούμενου άρθρου μας στο ThrakiSportS για τα επεισόδια στο τοπικό ποδόσφαιρο αφού γρήγορα νέα επεισόδια έγιναν και μάλιστα σε γυναικείο ποδόσφαιρο.

Στο παιχνίδι στο γήπεδο του Χριστού για την 13η αγωνιστική η Πανσερραϊκή κέρδισε με 2-1 τις Βασίλισσες Θράκης (θυμηθείτε ΕΔΩ) που είχαν παράπονα από την διαιτησία ωστόσο μεγαλύτερο ενδιαφέρον είχαν όσα γινόταν κυρίως εκτός αγωνιστικού χώρου.

Σύμφωνα με το το serresport οι Θρακιώτες όπως φάνηκε ήρθαν με άγριες διαθέσεις στις Σέρρες μεταφέροντας βέβαια μέρος της έντασης και στο γήπεδο (φώτο αρχείου)! Βλέποντας τη νίκη να χάνεται και θεωρώντας την ομάδα αδικημένη και από την διαιτησία, «φίλαθλοι» των φιλοξενουμένων, όπως μας έγινε η καταγγελία, επιτέθηκαν φραστικά και όχι μόνο προς γονείς κοριτσιών που αγωνίζονται στην Πανσερραϊκή με αποτέλεσμα να επικρατήσει για αρκετή ώρα φασαρία, ενώ απειλές μεταφέρθηκαν και προς παίκτριες με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Πανίδου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμη και μετά το τέλος του αγώνα η ένταση συνεχίστηκε με τους Θρακιώτες να απειλούν… Θεούς και δαίμονες, χωρίς κανείς να καταλάβει τον ακριβή λόγο της φασαρίας.