Σοβαρά επεισόδια σε παιχνίδια της ΕΠΣ Θράκης και ΕΠΣ Έβρου!

 

Δυστυχώς τα φαινόμενα βίας στα γήπεδα αυξάνονται ολοένα και περισσότερο και αν και οι περισσότεροι ασχολούνται με το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και τα επεισόδια πριν τον αγώνα στο πούλμαν των Πειραιωτών, άσχημα συμβάντα διαδραματίστηκαν σε αγώνες 2 ενώσεων της Θράκης.

Συγκεκριμενα επεισόδια συνέβησαν στο ντερμπι κορυφής στον κεντρικό όμιλο της Β’ ΕΠΣ Έβρου όπου η Ένωση Λυκόφης Κορνοφωλιάς στο γήπεδο Λυκόφης νίκησε τον πρωτοπόρο Ορφέα Σοφικού με 4-0 με τους φιλοξενούμενους να έχουν μεγάλα παράπονα από την φιλοξενία των γηπεδούχων, ενω κατά την άφιξή τους από το λεωφορείο στο γήπεδο δέχτηκαν “φραστική”επίθεση, ενω και κατά την διάρκεια του αγώνα η συμπεριφορά των οπαδων δεν ήταν η ιδανική.

Επίσης μεγαλύτερης έκτασης επεισόδια έγιναν στον αγώνα της Β’ ΕΠΣ Θράκης όπου ο Κομψάτος Πολυάνθου αντιμετώπιζε τον Αετό Μίσχου με τον αγώνα να διακόπτεται με γενική σύρραξη στο 89′ ενώ ο αγώνα ήταν στο 2-2. Συγκεκριμένα οι τριάδα των διαιτητών Γκόγκου, Παντικίδη και Σιουμπάρα διέκοψαν το παιχνίδι όταν αμυντικός των φιλοξενούμενων πρώτα πάτησε ένα παίκτη του Πολυάνθου και στη συνέχεια γρονθοκόπησε άλλον παίκτη των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να γίνει σύρραξη αρχικά μεταξύ των παικτών και στην συνέχεια οπαδών που μπήκαν στο γήπεδο.

Ελπίζουμε τέτοια φαινόμενα να είναι τα τελευταία σε αγώνες της Θράκης και της χώρας αλλά δυστυχώς το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο όσο αφορά τουλάχιστον την βία στα γήπεδα…

*Η φωτογραφία είναι αρχείου και δεν έχει σχέση με τα επεισόδια στα δύο παιχνίδια