Volley League: Περίμενε ευκολότερη νίκη του ΑΟΟ απέναντι στην Παναχαϊκή ο Σταματόπουλος!

 

Πίστη στην ομάδα και στους παίκτες του δέιχνουν οι δηλώσεις του προπονητή της Ορεστιάδας Μπάμπη Σταματόπουλου που σε ένα παιχνίδι “τελικό” για την παραμονή περίμενε ευκολότερη νίκη από το 3-1 με την αξιόμαχη ομάδα της Πάτρας.

Ο προπονητής της Ορεστιάδας Μπάμπης Σταματόπουλος δήλωσε: «Υπήρχε άγχος από τη αρχή αλλά δεν έπαιξε τόσο πολύ ρόλο. Η Παναχαϊκή αποδείχθηκε δύσκολος αντίπαλος, περίμενα να έχουμε ευκολότερο απόγευμα. Η ομάδα ξεκίνησε καλά, είπαμε ότι έπρεπε να πιέσουμε πολύ στο σέρβις και τα καταφέραμε. Δείξαμε χαρακτήρα στα δύσκολα και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για την συνέχεια».

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Παναγιώτης Παπαδόπουλος δήλωσε: «Δεν παίξαμε καλά, κάναμε πολλά λάθη. Φυσιολογικό το αποτέλεσμα, δεν είχαμε καλό πρόσωπο, δεν δείξαμε διάρκεια και η Ορεστιάδα ήταν πιο ψύχραιμη κάνοντας λιγότερα λάθη».

Ο αρχηγός της Παναχαϊκής Νίκος Ρουμελιώτης τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε βασιστεί σε νέα παιδιά και γνώμη μου είναι ότι τα καταφέρνουν αρκετά καλά. Διώξαμε τους ξένους γιατί δεν θέλαμε να χρεώσουμε την Παναχαϊκή το καλοκαίρι με χρήματα με τα οποία δεν μπορούμε να πληρώσουμε. Δεν είμαστε σε άσχημο σημείο, απλά έτυχε να βρούμε την Ορεστιάδα φορμαρισμένη και ήθελε τη νίκη περισσότερο από εμάς. Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στα πλέι άουτ είναι κοντά η μία με την άλλη και θα γίνουν μεγάλες μάχες για την παραμονή».