Πέταξε μπουκάλι στον Σολτάνι ο Λουτσέσκου αλλά ζήτησε αμέσως συγνώμη για αυτό

 

Ένα μπουκάλι με νερό πέταξε εκνευρισμένος προς τον Καρίμ Σολτάνι στο τέλος του αγώνα της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, ο προπονητής των φιλοξενούμενων Ραζβάν Λουτσέσκου.

Είχε προηγηθεί η αποβολή του αλγερινού φορ της Ξάνθης, ο οποίος παρά τις φωνές του πάγκου της Ξάνθης να μην κάνει φάουλ στις καθυστερήσεις, αντίκρισε δευτερη κίτρινη κάρτα στο 90+3′.

Για την ακρίβεια, ο Σολτάνι μέσα σε διάστημα δύο λεπτών, στις καθυστερήσεις του αγώνα, «κατάφερε» να κάνει τρία φάουλ και να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα να χάνει τουλάχιστον τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής με τον Πλατανιά.

Ο Λουστέσκου είχε μυριστεί τον κίνδυνο και το είχε επισημάνει, ενώ εξοργίστηκε και από το γεγονός ότι αφότου είδε την κόκκινη κάρτα και έπρεπε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, καθυστέρησε να το πράξει, αν και η ομάδα του «κυνηγούσε» ένα γκολ για να προκριθεί.

Κάπως έτσι ο ρουμάνος τεχνικός έγινε «έξω φρενών» με τον παίκτη του και πέταξε ένα μπουκάλι προς το μέρος του, καθώς αυτός έβγαινε από τον αγωνιστικό χώρο. Πάντως λίγο αργότερα, σαφώς πιο ήρεμος, του ζήτησε δημόσια συγνώμη.

Συγκεκριμένα, στην συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε σε κακιά στιγμή και δικαιολογήθηκε από την ένταση του αγώνα…