Στον Άρη ο Ελευθερόπουλος, παίζεται του Βενετίδη

 

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα είναι ο προπονητής, χωρίς ωστόσο ακόμα να ανακοινωθεί επίσημα, που αναλαμβάνει να αντικαταστήσει τον Νίκο Αναστόπουλο στην τεχνική ηγεσία του Άρη, έχοντας πιθανότατα ως βοηθό τον ορεστιαδίτη Στέλιο Βενετίδη που επιστρέφει σε ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά από χρόνια, αλλά από άλλο πόστο αυτή τη φορά, αυτού του βοηθού προπονητή, αφού ήταν ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ” συμφώνησε με τον Θόδωρο Καρυπίδη να την καθοδηγήσει από εδώ και πέρα και να αντιστρέψει την πορεία της στο πρωτάθλημα της Football League και θα κοουτσάρει την ομάδα στο μεθεπόμενο παιχνίδι με τον Αιγινιακό στο Αιγίνιο στην πρεμιέρα του β’ γύρου. Στο παιχνίδι με την Καρδίτσα στον πάγκο θα καθίσει ο Πασχάλης Μελισσάς (θυμηθείτε ΕΔΩ) με τον “Ελε” να βρίσκεται στις κερκίδες του “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Πλέον η επόμενη μέρα θα συνδυαστεί με μία ακόμη ανακοίνωση. Τη φορά αυτή του διαδόχου του Νίκου Αναστόπουλου. Αυτή που θα αναφέρει το όνομα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και που πιάνοντας δουλειά θα κληθεί να βγάλει σε πέρας την αποστολή του. Την επίτευξη της ανόδου του Άρη στη Super League και επιστροφής του σε αυτήν. Κάτι που για να γίνει θα πρέπει να καλυφθούν οι 8 βαθμοί από τις δύο προνομιούχες θέσεις όπου βρίσκονται οι Απόλλων Σμύρνης και Λαμία.

Ο Ελευθερόπουλος ήταν από την πρώτη στιγμή η Νο1 επιλογή του προέδρου της ΠΑΕ Άρης που τον γνώριζε και από την περσινή τους συνεργασία στην Βέροια. Πλέον μία εβδομάδα μετά το πέρας της συνεργασίας του με τον Αστέρα Τρίπολης θα συνεργαστούν και πάλι σε μία αγωνιστική περίοδο μάλιστα όπου είχανε τεθεί αντιμέτωποι στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με το τελικό σκορ να ήταν το ισόπαλο 3-3.

Στο διάστημα που προηγήθηκε από το απόγευμα της Τετάρτης εκτός του ονόματος του «Ελέ» για διάδοχος του Αναστόπουλου το άλλο όνομα που απασχόλησε ήταν αυτό του Τραϊανού Δέλλα. Του πρώην τεχνικού του Ατρόμητου στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου ο οποίος πριν από δύο χρόνια ήταν αυτός που είχε οδηγήσει την ΑΕΚ στη Super League. Μάλιστα στην “Ένωση” ο “Τράι” είχε υπό τις οδηγίες του τον Ραφίκ Τζεμπούρ ενώ ως ποδοσφαιριστής είχε φορέσει τη φανέλα του Άρη στο ξεκίνημα της καριέρας του (1993-1997).

Ο 40χρονος προπονητής ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον Πανιώνιο τη σεζόν 2012-2013. Την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 ο Ελευθερόπουλος δούλεψε στην ΑΕΚ Λάρνακας, τη σεζόν 20114-15 βρέθηκε στον Ολυμπιακό Βόλου, στη Football League, ενω σε 16 μήνες βρέθηκε σε τεσσερις ομάδες τον Πανθρακικό, την Βέροια, τον Αστέρα Τρίπολης και τώρα τον Άρη.

Στο πλευρό του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θα είναι πιθανότατα ο Στέλιος Βενετίδης, με τον οποίο συνυπήρξαν σε όλες τους τις ομάδες. Ο Βενετίδης, μέλος της χρυσής ομάδας που κατέκτησε το Euro 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας, επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη μετά από 16 χρόνια, όταν αποχώρησε από τη Skoda Ξάνθη για να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα εντός της ημέρας αναμένεται να επισημοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών, με τον Ελευθερόπουλο να ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη και από τη Δευτέρα να πιάνει δουλειά με τη νέα του ομάδα.