O Πασχάλης Μελισσάς στην πρώτη προπόνηση του Άρη χωρίς Αναστόπουλο! Ντεμπούτο με Καρδίτσα

 

Υπό τις οδηγίες του Ξανθιώτη πλέον προπονητή της Κ19 του Άρη Πασχάλη Μελισσά σε συνεργασία με τον Ανδρέα Σκέντζο θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα η προπόνηση της ομάδας, σύμφωνα με την ΠΑΕ Άρης.

Ο τεχνικός της Κ19 θα αναλάβει το σημερινό πρόγραμμα μαζί με τον συνεργάτη του Νίκου Αναστόπουλου  (που είναι παρελθόν και επίσημα), από τη στιγμή που ακόμα δεν έχει βρεθεί ο επόμενος προπονητής της ομάδας. Φήμες στελνουν το πρωην προπονητή του Πανθρακικού Δημήτρη Ελευθερόπουλο (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Δεν αποκλείεται πάντως ο Μελισσάς να είναι και αυτός που θα καθοδηγήσει τον Αρη στην αναμέτρηση με τη Αναγέννηση Καρδίτσας και σχετικά πρώιμα να κάνει ντεμπούτο σε πάγκο σε επαγγελματικά πρωταθλήματα μετα από το ντεμπούτο του και τα νικηφόρα αποτελέσματα με την Κ19 του Άρη.

Θυμίζουμε μόλις το καλοκαίρι ο Μελισσάς που ξεκίνησε από τον Ορφέα Ξάνθης και μετα από 15 περόπου χρόνια επαγγελματικής καριέρας σταμάτησε το ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση τη λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Αναστόπουλο: “Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον Νίκο Αναστόπουλο για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στο μέλλον.

Σήμερα έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος. Μετά από 1,5 χρόνο χωρίζουνε οι δρόμοι μας με τον Νίκο Αναστόπουλο, κάτι το οποίο ειλικρινά δεν φανταζόμουν και δεν ήθελα να συμβεί. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η μοίρα των προπονητών. Ευχαριστώ προσωπικά τον άνθρωπο και προπονητή Νίκο Αναστόπουλο για την προσφορά του στον ΑΡΗ αυτόν τον 1,5 χρόνο και του εύχομαι το καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του. Ήταν, είναι και θα παραμείνει αληθινός φίλος δικός μου και του ΑΡΗ.

Οφείλουμε, όμως, να γυρίσουμε σελίδα. Ο ΑΡΗΣ είναι πάνω απ’ όλους. Ο δεύτερος γύρος ξεκινάει και ήρθε η ώρα να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία. Γιατί είμαστε. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν πλέον για κανέναν. Και πρωτίστως για τους παίκτες. Ήρθε η ώρα να αναλάβουν τους ευθύνες τους και να επιβεβαιώσουν μέσα στο γήπεδο ότι είναι οι καλύτεροι. Αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Καρδίτσα περιμένω να δείξουν την αξία τους και να μην δώσουν ξανά δικαιώματα. Θέλω μόνο νίκες μέχρι το τέλος για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Τέλος, κατανοώ την πικρία και την αγωνία του κόσμου. Έχουμε μπροστά μας όμως έναν ολόκληρο γύρο. Ζητώ από τον κόσμο να επιδείξει ψυχραιμία και να στηρίξει την ομάδα. Από το παιχνίδι με την Καρδίτσα και μέχρι το τέλος, κάθε αντίπαλος που θα έρχεται στο Κλεάνθης Βικελίδης, θα πρέπει να νιώθει τη δύναμη της έδρας μας. Το τέλος θα βρει τον ΑΡΗ εκεί που όλοι θέλουμε και πρέπει να βρίσκεται…»