Super League: Από τα χέρια του Γιουράι Μπούτσεκ τιμήθηκε ως MVP της 20ης αγωνιστικής ο Ζίβκοβιτς

 

Το πρωινό της Παρασκευής και πριν την τελευταία προπόνηση της Ξάνθης για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, πραγματοποιήθηκε στο προπονητήριο της ομάδας η βράβευση του Ζίβκο Ζίβκοβιτς που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό της προτίμησης του κοινό και ανακηρύχθηκε MVP της προηγούμενης αγωνιστικής.

Το βραβείο το παρέλαβε από τον παλαίμαχο τερματοφύλακα της ξανθιώτικης ομάδας και έναν από τους ζωντανούς θρύλους του συλλόγου Γιουράι Μπούτσεκ, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στον Σέρβο τερματοφύλακα για τις επιδόσεις του και παράλληλα ευχήθηκε κάθε επιτυχία και έξοδο στην Ευρώπη στην ξανθιώτικη ομάδα.

Ο Ζίβκο Ζίβκοτιτς αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για το πρώτο βραβείο που κερδίζει στην Ελλάδα, τόνισε πως αυτό τον γεμίζει με υπευθυνότητα για να συνεχίσει να δίνει το 100% των δυνατοτήτων του σε προπονήσεις και επίσημες αναμετρήσεις. Επίσης, στάθηκε στην ομοιογένεια που διαθέτει η ξανθιώτικη ομάδα, λέγοντας πως από την συνολική δουλειά των ποδοσφαιριστών μπορεί να γίνει κάποιος παίκτης “ήρωας” σε ένα παιχνίδι.

Αναφορικά με τους στόχους της Ξάνθης, ο τερματοφύλακας της ομάδας τόνισε: «Κάθε επόμενο παιχνίδι είναι ο στόχος μας. Δεν χάνουμε τον προσανατολισμό μας, το πηγαίνουμε σιγά – σιγά, κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Άμεσος στόχος μας είναι το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, μετά ακολουθεί ο Παναθηναϊκός. Στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».