Οι θύμησες του Σουάνη και το… «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» του στον δικό του Πανθρακικό!

 

Άλλος ένας παλιός παίχτης της ομάδας του Πανθρακικού που αγάπησε και αγαπήθηκε από την ομαδα της Κομοτηνής και ήταν παρόν στα πρωτα χρόνια από τις χαμηλές κατηγορίες μεχρι την πορεία προς την Α’ Εθνικη ο Δημήτρης Σουάνης με αναρτηση του στο διαδίκτυο έστειλε και αυτος το δικό του συγκινητικο μήνυμα.

Ο Χαλκιδικιωτη ςεπιθετικος που αγωνιζεται πλεον στον Ολυμπιακό Βόλου θυμήθηκε το πρώτο του παιχνίδι στον Πανθρακικό και  ευχαριστησε την ομαδα που του έδωσε την ευκαιρία να ζήσει μεγάλες στιγμές.

Το συγκινητικο μηνυμα του Σουάνη: «Αυτό ήταν το πρώτο μου παιχνίδι με την ομάδα του Πανθρακικου. Η αρχή ενός ονείρου που πραγματοποιήθηκε για την ομάδα και για μένα. Πραγματικά η στεναχώρια είναι μεγάλη και έτσι είναι όταν ζεις μόνο μεγάλες στιγμές η τις μικρές και καθημερινές τις κάνεις μεγάλες όπως και μεγάλοι ήταν όλοι όσοι πέρασαν από εκεί.
Ένα τελευταίο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον δικό μας Πανθραξ που μου έδωσε την ευκαιρία να ονειρευτω και να ξεκινήσω την όλη μου αυτη διαδρομή μέχρι τώρα στη ζωή και στο ποδόσφαιρο .!!»