Photos: 20 κλικ από την εορταστική βραδιά της κοπής πίτας της Αναγέννησης Θαλασσιάς

 

Την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πίτας πραγματοποίησε η ομάδα της Αναγέννησης Θαλασσιάς την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στο εστιατόριο «Βίων» της Ξάνθης, όπου στήθηκε τρικούβερτο γλέντι παρουσία όλων των ανθρώπων της Θαλασσιάς αλλά και αρκετού ακόμα κόσμου.

Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης παρευρέθηκαν τιμώντας την ομάδα της Αναγέννησης Θαλασσιάς, ο πρόεδρος Γιώργος Πανίδης, ο Γενικός Γραμματέας  Γιάννης Δαλακούρας και το μέλος Αντώνης Κουτσουρλής. Παρευρέθηκε επίσης ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου. Τέλος με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση της Αναγέννησης  και ο Ηρακλής Νέου Ζυγού, δια του προέδρου του κ. Θεοδωρίδη αλλά και του Νίκου Κριεζή, ο οποίος αποτελεί και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΑΟΞ και του Δημήτρη Τερζανίδη.

Τυχεροί της βραδιάς από το ποδοσφαιρικό τμήμα αποτέλεσε ο νεαποκτηθείς από τα Κ20 του ΠΑΟΚ Δημήτρης Μπάτζιος που σκόραρε και το πρώτο του τέρμα με την νέα του ομάδα στο πρώτο  εκτός έδρας ημιτελικό απέναντι στον Εχίνο Σπορ αλλά και ο Δημήτρης Μυλωνάς. Από την πλευρά της διοίκησης, το τυχερό κομμάτι με το φλουρί έπεσε στην κ. Νούλα Μετοικίδου που αποτελεί και την πρόεδρο της ομάδας. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την βραδιά…