Παραμένει Σκανδιναβία αλλάζοντας χώρα ο πρώην Πάνθρακας Χακίμ Αράμπα

 

Μετά από 1,5 χρόνο στην Σουηδική Φάλκενμπεργκ που υποβιβάστηκε ως τελευταία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, ο Βρετανός πρωην επιθετικός του Πανθρακικού Χακίμ Αράμπα με μήνυμα του ανακοίνωσε την νεα του ομάδα  και ότι παραμένει Σκανδιναβία.

Αυτή θα είναι λίγο νοτιότερα, η ομάδα Νέστβεντ που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Δανίας και είναι προτελευταία στην ζώνη του υποβιβασμού. Ο «superman» Αράμπα όπως τον φωναζαν οι οπαδοί της Φαλκενμπεργκ, στην Σουηδία αγωνίστηκε 41 παιχνίδια και πέτυχε 9 τέρματα, αλλά την φετινή σεζόν επηρεαζόμενος και αυτός από την κάκιστη πορεία της ομάδας του σε 24 συμμετοχές είχε μόλις ενα τερμα.

arabaΘυμίζουμε ο 25χρονος Άγγλος επιθετικός με ρίζες από τη Νιγηρία, είχε 11 συμμετοχές με τη φανέλα του Πανθρακικού σε πρωτάθλημα και κυρίως σε κύπελλο. Δεν κέρδισε όμως ποτέ την εμπιστοσύνη του Μανουέλ Ρόκα και νωρίτερα του Ακη Μάντζιου και για αυτό έμεινε ελεύθερος τον Ιανουάριο του 2015.

Η ανακοίνωση του Αράμπα στο διαδίκτυο:

I am pleased to announce that I have signed a contract with Danish club Næstved Boldklub. I would like to thank the chairman, manager, staff and the team for showing giving me a warm welcome. I’m ready to go. #BELIEVEANDACHIEVE #HAKEEMARABA