ΕΠΣ Έβρου: Η συγκινητική επιστολή του παλαίμαχου προπονητή του Ορέστη Oρεστιάδας

 

Μια συγκινητική επιστολή απέστειλε ο παλαίμαχος προπονητής του Ορέστη Ορεστιάδας Σάββας Καραγιαννίδης με αφορμή την πρόσκλησή και βράβευσή του στη κοπή βασιλόπιτας των παλαιμάχων.

Η ανακοίνωση του Ορεστη: Με πολλή χαρά και συγκίνηση διαβάσαμε την επιστολή που απέστειλε προς τους παλαιμάχους του Ορέστη ο παλαίμαχος προπονητής κ. Σάββας Καραγιαννίδης με αφορμή την πρόσκλησή και βράβευσή του στη κοπή της πίτας των παλαιμάχων για το 2017.

Η επιστολή του Καραγιαννίδη έχει ως εξής :
«Αγαπητοί φίλοι, παλαίμαχοι του ΟΡΕΣΤΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
Άφησα μερικές ημέρες να περάσουν προκειμένου να συνειδητοποιήσω εάν αυτό που έζησα σ’ αυτή την υπέροχη τελετή κοπής βασιλόπιτας του Συλλόγου ήταν όνειρο ή πραγματικότητα.
Η πολύ μεγάλη χαρά που αντλούσα από τη γεμάτη θετική ενέργεια που δημιουργήσατε δεν περιγράφεται. Η άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης μαζί με την απεριόριστη αγάπη, αναγνώριση και σεβασμό, τα οποία απλόχερα μου προσφέρατε με έκαναν να καταλάβω πως ζούσα μια σπάνια και ανιδιοτελή πραγματικότητα.
Σ’ αυτήν την εκδήλωση έζησα και πάλι τις δοξασμένες κείνες μέρες – 30 περίπου χρόνια πριν – όπου παιδιά 16 – 18 ετών τα περισσότερα, στέφθηκαν πρωταθλητές, κυπελλούχοι ΕΒΡΟΥ και κέρδισαν τα μπαράζ για τη Δ΄ Εθνική Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης.
Τι πιο ωραίο για μένα από το να βλέπω στα μάτια «των δικών μου παιδιών» εκείνη την εφηβική φλόγα ακόμα αναμμένη !
Ω ποία τιμή για μένα να βλέπω πως οι βάσεις «των δικών μου παιδιών» τους βοήθησαν στην επαγγελματική τους εξέλιξη !
Πόσο περήφανος και χαρούμενος ένιωσα που ο Δήμαρχος και ο ανώτατος αστυνομικός Διευθυντής κ. Συριτούδης (ο Πασχάλης μας) ήταν παρόντες ψυχή τε και σώματι.
Μα πάνω απ’ όλα τι αγαλλίαση ψυχής να βλέπω «τα δικά μου παιδιά» να κρατούν ψηλά αξίες ζωής που πλέον έχουν εκλείψει.
Με αυτή σας την κίνηση δείξατε πως όχι μόνο όλοι μαζί μπορείτε αλλά πως μπορείτε γιατί μάθατε να δίνετε και να παίρνετε αγάπη από τον κόσμο.
Η αγάπη σας αυτή που φωταγώγησε το ξενοδοχείο «Βιέννη» αυτό το βράδυ εύχομαι να γίνει η αρχή μιας νέας υγιούς οικογένειας. Της οικογένειας του ΟΡΕΣΤΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ με μπροστάρηδες «τα δικά μου παιδιά» γεμάτα ευαισθησίες και πυγμή όπου αρμόζει.
Σας αγαπώ και δεν σας ξεχνώ
Ο Δικός σας
ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ»

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι στις δυο προπονητικές θητείες του κ. Σάββα Καραγιαννίδη στον Ορέστη, (1987 – 1988 και 1989 – 1990) ποδοσφαιριστές του υπήρξαν οι :

Αλεξούδης Βαγγέλης, Αποστολακούδης Γιώργος, Αστεριάδης Ανδρέας, Βουλουτάκης Ζαχαρίας,
Γεωργιάδης Γιώργος, Γιατσίδης Βαγγέλης, Δουρδούρας Αδάμ., Δρακίδης Βασίλης, Ζαφειρόπουλος Αντώνης, Ζηλιασκόπουλος Πασχάλης, Θεοδωρίδης Χρήστος, Καϊσίδης Κώστας, Καραγκιοζίδης Στέργιος,
Κεοσέογλου Ηλίας, Κεφαλάς Κώστας, Κολοκοτρώνης Γιάννης, Κοσπαντσίδης Παναγιώτης,
Λυμπερίδης Δημήτρης, Μαδεμτζής Δημήτρης, Μαρασλής Βασίλης, Μάτσιος Στέφανος, Μουτάφης Σάκης,
Μουτούδης Νίκος, Μποζατζίδης Γιώργος, Ντουμανάκης Στέφανος, Πανταζίδης Γιώργος, Περεντίδης Κώστας,
Πουρζιτίδης Μόσχος, Πρασσάς Σάκης, Ραδιόγλου Νίκος, Σιαντίδης Χριστόδουλος, Σιγρέκης Σάκης, Στανιογλούδης Αποστόλης, Στασινός, Συριτούδης Πασχάλης, Τερζούδης Τάκης, Τριανταφυλλίδης Στέργιος, Τριανταφυλλίδης Τάκης, Τσολακίδης Κώστας, Τσομπανίδης Κώστας, Τσομπανίδης Τόλης, Τσουκαλάς Κώστας, Φυδανάκης Γιώτης και Χαϊνάς Χρήστος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here