Αυτοί ευθύνονται για την αποχώρηση του Πανθρακικού! Tα αποτελέσματα της διαδικτυακής ψηφοφορίας του ThrakiSportS

 

Ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή ψηφοφορία του ThrakiSportS για αυτούς που ευθύνονται για την αποχώρηση του Πανθρακικού από το πρωτάθλημα της Football League. Σχεδόν τετραψήφιος αριθμός αναγνωστών συμμετείχε στην ψηφοφορία.

Φυσικά δεν πρόκειται για κάποια επιστημονική σφυγμομέτρηση αλλά δείχνει την τάση που επικρατεί στην κοινωνία της Κομοτηνής για το κορυφαίο θέμα συζήτησης το τελευταίο δεκαήμερο. Ο περισσότερος κόσμος καταλογίζει τις περισσότερες ευθύνες στον μεγαλομέτοχο Τάσο Καραολάνη και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο Δημήτρη Τζελέπη.

Σύμφωνα με τους αναγνώστες του ThrakiSportS που συμμετείχαν στην ηλεκτρονική ψηφοφορία, δεν είναι άμοιροι ευθυνών η οικονομική κρίση και οι φίλαθλοι που εγκατέλειψαν το γήπεδο, ενώ διψήφιο ποσοστό καταλαμβάνει και ο επιχειρηματικός κόσμος της Κομοτηνής.

Αντιθέτως, μικρότερα ποσοστά συγκεντρώνουν τα στελέχη της παλιάς διοίκησης, όπως ο πρώην μεγαλομέτοχος Θόδωρος Σαββάκης και ο πρώην πρόεδρος Γιάννης Κητζίδης, που φαίνεται ότι στην κοινή γνώμη έχουν περαστεί ως οι άνθρωποι της ανόδου και των ένδοξων ημερών και όχι της πτώσης.

Μικρά είναι τα ποσοστά ευθύνης που αποδίδονται στον πολιτικό κόσμο της Κομοτηνής, την διοίκηση της ΕΠΣ Θράκης και στους ίδιους τους παίκτες, που αναγκάστηκαν να καταθέσουν προσφυγές για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους. Δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας…