Δήλωση συγνώμης από τον πρόεδρο της ΕΟΚ Γιώργο Βασιλακόπουλο προς τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο

 

Με μια επιστολή του, που εστάλη νωρίς το απόγευμα στα γραφεία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Bασιλακόπουλος εξέφρασε την λύπη του για την αναστάτωση που προκάλεσαν οι δηλώσεις του σχετικά με τη μειονότητα ως λόγο της μη διεξαγωγής του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος.

Υποστηρίζει ότι με τις δηλώσεις του και την μη επιλογή της Ξάνθης θέλησε να προστατεύσει την ειρηνική και αρμονική συμβίωση διαφορετικών θρησκειών και πολιτσμών από την παρουσία και τα επεισόδια των καθοδηγούμενων και μετακινούμενων οπαδών – ταραξιών των γνωστών συνδέσμων, οι οποίοι δεν έχουν σχέση με την ευρύτερη περιοχή.

«Είναι γνωστό ότι σέβομαι και εκτιμώ τους κατοίκους αυτής της περιοχής, στην οποία άλλωστε έχουμε αναθέσει στο πρόσφατο παρελθόν και σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις», καταλήγει η επιστολή την οποία υπογράφει ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, εστάλη με φαξ στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ (αντίστοιχη εστάλη και στον Δήμο Ξάνθης με αποδέκτη τον δήμαρχο Μπάμπη Δημαρχόπουλο) και φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ThrakiSportS. Δείτε την…