ΕΠΣ Θράκης: Πέρασε «αέρα» ο ανανεωμένος Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου από την Ξυλαγανή

 

Ένα εύκολο απόγευμα φάνηκε πως είχε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία του rodopisports παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο πέρασε και από την έδρα της Ξυλαγανής, που επικράτησε με 0-3 του Ορφέα.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, απείλησε αρκετές φορές κατα τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με κύριους εκφραστές των επιθέσεων του τους Χατζητουλούση και Ζαχαρόπουλο, αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ και οι δύο ομάδες αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο σκορ.

Στην επανάληψη ο Ίασμος μπήκε αποφασισμένος να πάρει το τρίποντο και καθάρισε το ματς σε ένα 15λεπτο. Αρχικά ο Αντωνιάδης εκμεταλλευόμενος μια σέντρα του Χασάν Χισήμ έκανε το 0-1, ενώ στο 61ο λεπτό ο Γιαννακιτσίδης, που αποτελεί μια από τις τελευταίες μεταγραφές του Μέγα Αλέξανδρου και ήρθε από την Δόξα Προσκυνητών με… εμπειρίες Γ’ Εθνικής, έκανε ένα ωραίο πλασέ και νίκησε τον αντίπαλο κίπερ για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Χατζητουλούσης στο 79′ λεπτό, όταν μετά την εκτέλεση κόρνερ του Χασάν Χισήμ με προβολή σκόραρε και έγραψε το τελικό 0-3. Τελευταία καλή φάση του αγώνα η εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι στο χέρι του Μυστρίδη, με τον Τζακάι να αναλαμβάνει την εκτέλεση του, αλλά να βλέπει την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι!

Ορφέας Ξυλαγανής (Τσορμπατζόγλου): Στράτας, Παππάς (64’ Γιαννακουδάκης), Ιωάννου, Ηλιόπουλος, Τζακάι, Ζωβλήκας, Δερέμπεης (54’ Φωτιάδης), Απαλαγάκης (64’ Χουσεϊν Σινάν), Μπόζης, Γεωργιάδης, Οσμάν Χασάν.

Μέγας Αλέξναδρος Ιάσμου (Αϊβάζης): Κορωνάκης, Πενόπουλος, Χασάν Χισήμ, Μυστρίδης, Μπενέκος, Χουσεϊν Σαλήμ, Γιαννακιτσίδης, Χατζητουλούσης, Γρίβας (64’ Παπαχατζής), Αντωνιάδης (88’ Παπασωτηρίου), Ζαχαρόπουλος (76’ Μπιλμπιλής)