ΕΠΣ Έβρου: Το ματς της χρονιάς με σούπερ ανατροπή επί του Νεοχωρίου και 3 τερματα για την ΑΕΔ στις καθυστερήσεις

 

Ένα καταπληκτικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Κυανής λόγω ακαταλληλότητας του Δημοτικού Σταδίου Διδυμοτείχου, όπου η ΑΕ Διδυμοτείχου υποδέχτηκε τον ΑΟ Νεοχωρίου για τον πρωτο αγωνα της προημιτελική φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου και στο παραπέντε απέφυγε την έκπληξη της χρονιάς.

Οι φιλοξενούμενοι του Νεοχωρίου που βρίσκονται μια κατηγορία παρακάτω κατάφεραν κόντρα στη ροή του αγώνα όπως μας μεταφερει ο Δημήτρης Μιλήκας για το radioevros (από όπου και η φωτο) να προηγηθούν στο  πρώτο ημίχρονο με τα δύο γκολ του Θανάση Ρουσσίδη στο 24′ με προβολή και 45′ με σουτ κλείνοντας με 0-2 το πρωτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι πρωταθλητές του Γιάννη Αναστασιάδη μπήκαν αποφασισμένοι για την ανατροπή και έκλεισαν από το πρώτο λεπτό τους αντιπάλους τους στα καρέ τους καταφέρνοντας να μειώσουν στο 48΄με το σουτ του Παντελίδη και λαθος του κατα συνθήκη τερματοφυλακα Μαλτούδη (τραυματιες οι τερματοφύλακες της ομάδας). Μετά όμως από αυτό παρά το ότι κατάφεραν να κάνουν πολλές ευκαιρίες κυρίως με τον σκόρερ τους τον Γιαννόπουλο δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν παρά λίγα λεπτά πριν συμπληρωθεί η κανονική διάρκεια του αγώνα με την αριστοτεχνική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ιντζέ.

Ο Θόδωρος Ρουσσίδης δέχθηκε κόκκινη καρτα στα πρώτα λεπτά των καθυστερήσεων και στο 95΄ οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά στο σκορ με την κεφαλιά του Αντωνίου που ειχε περασει ως αλλαγη στο ντεμπούτο του με την φανέλα της ΑΕΔιδυμοτείχου. Το τελικό 4-2 γράφτηκε με την επιτυχημένη εκτέλεση του Γιαννόπουλου με πέναλτι που κέρδισε ο Αγγελακάκης στο 96′ του αγώνα.

Α.Ε.ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Γιάννης Αναστασιάδης): Συριτούδης, Κοτζά, Παντελίδης, , Τζανετάκος, Άχπας (45΄Ιντζές), Μαμρικισβίλι, Αγγελακάκης, Πετρόπουλος Σ, Πετρόπουλος Κ. (67΄Καζάλας), Γιαννόπουλος, Γκαβανόζης (85’Αντωνίου)

ΑΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Βασίλης Τακάκης): Μαλτούδης, Θεοδώρου, Δροσίδης, Ρουσσίδης Θ, Μποϊδανίδης, Φαντίδης, Κορετσίδης (91′ Ελμαζούδης) , Γκατσιούδης, Καβουρούδης (66′ Θεμελής), Ρουσσίδης Αθ, Παπαζήσης (90′ Λυμπερίδης)