Γ’ Εθνική: Ο μοναδικός αλλά “γουρλής” φίλαθλος της Δόξας Προσκυνητών στην Αλεξάνδρεια

 

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη της σύντομης ιστορίας της και την τρίτη συνολικά πέτυχε η Δόξα Προσκυνητών με 0-1 με σκορερ στο φινάλε τον Βάσκο μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες λόγω της παγωνιάς που επικρατούσε στο γήπεδο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 30 φίλαθλοι, λίγοι ουδέτεροι από τον “Γιδά” την Αλεξάνδρεια όπως την αποκαλούν αλλιώς οι ντόπιοι και αρκετοί φίλοι του Μακεδονικού Φούφα από την περιοχή της Πτολεμαϊδας.

Εντύπωση προκάλεσε ο ηρωικός και μοναδικός φίλαθλος της Δόξας Προσκυνητών που βρέθηκε στο γήπεδο Αλεξάνδρειας. Ο λόγος για τον Πέτρο Βασιλακόπουλο που είναι “άρρωστος” για την Δοξάρα του, παρά το γεγονός ότι λείπει 25 χρόνια σχεδόν από την Ροδόπη, όπως ανέφερε στο ThrakiSportS που βρέθηκε στο γήπεδο.

Ο κ. Βασιλακόπουλος που όπως ανέφερε δεν έχει καμιά σχέση με τον “αιώνιο” πρόεδρο της Ομοσπονδίας μπάσκετ, παρακολουθεί τα νέα της ομάδας του ανελλειπώς από το σάιτ της ομάδας και το ThrakiSportS, ενω αναφέρθηκε με στεναχώρεια για την κατάντια του Πανθρακικού που από μικρός παρακολουθούσε και δυστυχώς διαλύθηκε.

Ο Πέτρος Βασιλακόπουλος που μένει στην Νάουσα τα τελευταία χρόνια και είναι οδηγός, περιμένει την Δοξάρα του στην Ημαθία, ώστε να την υποδεχθεί στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου της Γ’ Εθνικής και αναποδειχθεί και εκεί για άλλη μια φορά “γουρλής” .